A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Újház 970*250
Perfect look 300*300

TIM TEBOW A BASEBALLBAN IS JÓ

acapella 640×480

A fiatal irányítónak a legegyszerûbb dolgokat is alaposan meg kell terveznie. Ha csak be akar ugrani valahova, hogy harapjon valamit, bizony jóval többet kell kutatnia a megfelelõ hely után, mint másoknak. Mivel a média állandóan a nyomában van, olyan helyet kell találnia, ami meglehetõsen félreesõ. Mindez viszont nem túlságosan viseli meg a Denver legújabb szerzeményét.

Ügynöke, Jimmy Sexton máris kitalálta, hogy maga mellé veszi ügyfelét és helyi iskolákat kezd látogatni Memphis-ben. Útközben pedig hamar fény derült Tebow rejtett képességeire, ugyanis nem csak a labdával bánik jól, hanem a baseball ütõvel is.

Mint kiderült Tebow a Memphis University School baseball csapatába is beférne, mivel a 15 dobásból 12-t kiütött a pályáról. „A srácok is elámultak, hogy milyen messzire üti a labdákat.” – mondta Sexton. „A legjobb dolog Tebow-ban, hogy egyszerû fickónak tartja magát és úgy is viselkedik. Képes megfeledkezni mindarról, ami körülötte folyik. Kérdeztem is tõle, hogy tud ennyire szerény maradni, hogy nem válik olyanná, mint a legtöbb játékos.”

Ezek után nem hiszem, hogy túlzás lenne azt állítani, Tim Tebow napjaink Bo Jacksonja és valamelyik baseball csapatnak máris szerzõdtetnie kéne a fiatal irányítót. Mondjuk a Colorado Rockies-nak, aki legalább a szurkolóit visszacsábítaná, még ha nem is nyernek meccseket Tebow-val.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások