A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
acapella 970×250
Köki 300*300

T. O. NEM KELL A BROWNS-NAK

acapella 640×480

A Browns GM-je, Tom Heckert elmondta, hogy bár még nem tettek le szándékukról, miszerint szerzõdtetnek egy veterán elkapót, Owens nincs a lehetséges jelöltek között.

A 36 éves WR iránt meglehetõsen halvány érdeklõdést mutatnak a csapatok, ami minden bizonnyal életkorának, hanyatló játékteljesítményének és múltbéli csapatbomlasztó viselkedésének köszönhetõ. Nem mellesleg Owens olyan szerzõdést akar aláírni, amellyel évente 5 millió dollárt kereshet.

T. O. négy csapatnál fordult meg eddigi 14 éven át tartó, irigylésre méltó pályafutása során és annak ellenére, hogy a liga legidõsebb játékosai közé tartozik be tudta bizonyítani, hogy még mindig tartósan hatékony fegyver tud lenni egy jó irányító kezei között. Legutóbbi négy idényében ugyanis mindössze egy meccsrõl hiányzott.

Jason La Canfora, az NFL Network egyik szakértõje szerint nagyon valószínû, hogy a csapatról csapatra száguldó Owens-express végállomása a Jacksonville Jaguars lesz. Ezzel ellentétben Pat Kirwan, az NFL.com elemzõje azt mondja, T. O. inkább Chicago felé tart.

A Browns számos fiatal elkapóval rendelkezik, köszönhetõen a Tom Heckert és Mike Holmgren (csapatelnök) vezényletével zajló csapatépítésnek. A fiatal tehetségek között van Mohamed Massaquoi, Brian Robiskie és Josh Cribbs is.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások