A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Praktiker 970*250
Heszperidák 300*300

FINLEY MEGVILÁGOSODÁSA

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Csupán második éve volt az NFL-ben, amikor a Cardinals elleni wild-card meccsen pályára lépett. Hat elkapásából szerzett 159 yardjával nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy a meccs mindvégig kiélezett legyen. Most azonban ki akarja aknázni a benne rejlõ potenciált.

A Milwaukee Journal Sentinel jelentése szerint Finley márciusban megvilágosodott és már magasabb célokért küzd.

„Mindent akarok. Nem csupán a liga legjobb tight endje szeretnék lenni, jobb apa, férj és csapattárs is.” nyilatkozta Finley az újságnak. „Azt akarom, hogy az emberek azt mondják ha meglátnak: ’Ez egy igazi Packer’. Ezért hajtok.”

2009-ben nem éppen ilyen volt a hozzáállása. Nagyjából hat találkozóról késett el és a playoff meccsre se érkezett valami kipihenten. A tavalyi edzõtáborról engedély nélkül távozott, hogy a három mérföldre lévõ saját ágyában alhasson. Rossz döntései a holtszezonban sem értek véget, ugyanis kirúgta ügynökét, Blake Baratz-ot és újra felvette Major Adams-et, aki Vince Youngot is képviseli. Finley ezután Texas-ba ment és azt állította Adams-nek nincs edzésterve a számára.

Finley azóta már kirúgta Adams-et és ismét Baratz-hoz fordult, aki vonakodva bár, de visszafogadta a tékozló játékost.

„Szeretném, ha a szurkolók bíznának és hinnének is bennem”, mondta Finley. „A fiatal, éretlen Finley egy bolond volt. Az új viszont kész a kemény munkára és megteszi, amit meg kell. Az a játékos leszek, akinek a Packers és a szurkolók szerint is lennem kell.”

Figyelembe véve, hogy Finley „bolond” változata 55 elkapásból 676 yardot és 5 touchdownt hozott a 2009-es szezon alatt, csak a csillagos ég szabhat határt ennek a teljesen új gyártmányú tökfilkónak.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások