A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
acapella 970×250
Linea 300*300

RODGERS ELÕDJE NYOMDOKAIBA LÉP

finn wellness 640*360

Még csak második éve volt kezdõ és támadófala is ritkán védte meg jól, Rodgers mégis a playoffba vezette a Green Bay-t és eljutott a Pro Bowlra. A jövõ tehát ígéretes, Brett után is.

Viszont a tanítványnak nemcsak sikerei, szokásai is emlékeztetnek mentorára. Fõleg amikor azon sérülései kerülnek szóba, amikrõl senkinek fogalma sincs.

Egy nem is olyan régi interjúban Rodgers a következõket mondta 2009-es egészségi állapotáról: „Nem csináltam belõle nagy ügyet, de az egész szezon alatt voltak elég komoly lábsérülésem”. Hozzátette még, hogy bal válla is sérült volt és egészsége csak egy hónappal az idény vége után kezdett rendbe jönni.

Bár Rodgers többször is szerepelt a sérültlistán a 7. és a 10. hét között, mindannyiszor a lába miatt, a válláról szó sem esett. Arról nem is beszélve, hogy a sérültlistán töltött négy hete nem igazán fedi le az általa említett „egész szezon”-t.

Általában az NFL nem szokta megbüntetni a csapatokat, ha az idény alatt kiderül valamilyen rejtett sérülés – hacsak nem beszél róla folyton az illetõ.

Pont ez történt a Jets-ben is még 2008-ban, miután Favre megállás nélkül a bicepszsérülését emlegette. Mivel Brett nem tudta tartani a száját, az NFL végül kénytelen volt megbüntetni a Jets-et, Mike Tannenbaum igazgatót és az akkori vezetõedzõt Eric Manginit.

Ha Rodgers tényleg Favre nyomába akar lépni, az út adott, újra és újra hangsúlyoznia kell sérüléseit.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások