A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
acapella 970×250
Polacsek 300*300

ÖSSZEFOGNAK A SEGÉDEDZÕK

Acapella 640×480

A változtatás eredményeként 11 gárda utasította vissza a liga nyugdíjazási tervét és szerzett máshonnan jövedelmeket, amirõl az edzõk azt hitték, a tervbõl származik.

A Colts segédedzõi, Tom Moore és Howard Mudd is a tavalyi változásoknak köszönhetõen vonultak vissza elõször, bár azóta már mindketten visszatértek a csapathoz, mint tanácsadók. A Colts Super Bowl szereplése után Mudd ismét visszavonult.

Az NFL edzõk egyesületének igazgatója, Larry Kennan levelet küldött mind a 32 csapat képviselõjének arra ösztönözve õket, hogy „ismerjék fel a lehetõségeket”, amik egy unió alakításával tárulhatnak eléjük. Ez ugyanis tárgyalási jogokkal ruházná fel a segédedzõket is, amivel jelenleg nem rendelkeznek.

„Kifogyni látszunk a lehetõségekbõl,” mondta Kennan az AP-nek. „Nem vagyunk túl nagy hatással a tulajdonosokra.” Ezután hozzátette, hogy sok segédedzõnek kell aláírnia olyan záradékot, melyek fizetésének csökkentését eredményezhetik, amennyiben a tulajdonosok játékosokat zárnak ki. Az edzõknek elõször unióba kellene tömörülniük, ami után már könnyebb lenne kérvényeik elfogadtatása a Nemzeti Munkaügyi Tanáccsal.

Kennan még elmondta, hogy a liga szerint a koordinátorok nem lehetnek tagjai az uniónak, mivel õk részei a vezetésnek. Ezzel viszont Kennan nem ért egyet.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások