A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Tesa 970*250
Becmol 300×300

MCNABB BOCSÁNATOT KÉRT

finn wellness 640*360

„Sajnálom, hogy nem sikerült”, mondta McNabb, akinek öt NFC döntõbe jutást és egy Super Bowl szereplést köszönhet a csapat. „Bármennyire is elszomorít ez, remélem azért Washingtonnak szerezhetek egy bajnoki címet.”

„Visszagondoltam rá, hogy miket is akartam véghezvinni Philly-ben és mindennél jobban sajnálom, hogy nem jött össze a Super Bowl.”

McNabb érkezése a rivális Redskins-hez továbbra is friss téma Philadelphiában. Múlt héten DeSean Jackson tett nem túl hízelgõ megjegyzéseket volt csapattársára, azt nyilatkozva a The Sporting News-nak, hogy „nagyon örül” a megállapodásnak. „Nem hiszem, hogy bármit is vesztettünk volna, még ha McNabb el is ment.” – tette hozzá.

McNabb múlt hétvégi reakciója viszont meglehetõsen diplomatikus volt.

„Meglep, ahogy beszélnek rólam, mert amikor ott vagyok, mindenki imád”, mondta az irányító. „Volt 11 nagyszerû évem az Eagles-ben, de már a Redskins játékosa vagyok, továbbléptem. Mondhat bárki bármit, amikor nem vagyok ott, semmin sem változtat.”

Pénteken McNabb támogatásáról biztosította a negyedik idényét kezdõ Kevin Kolbot, aki idén veszi át a karmesteri pálcát McNabb-tõl.

„Nagyon elismerõen beszéltek Kolbról, amikor draftolták, most lehetõsége nyílik rá, hogy 16 meccsen bizonyítson.”  „Még elõtte vannak a legjobb évek. Tudom, hogy izgatott, de azt is, hogy jó dolgok történhetnek vele. A legjobbakat kívánom neki.”

McNabb reményei szerint Mike Shanahan vezetése alatt a bajnoki cím esélyese lehet a Redskins. Shanahan kétszer is gyõzelmet aratott a hasonló korú John Elway-jel, még a Denver edzõjeként.

„34 leszek idén.” nyilatkozta McNabb a múlt hónapban. „Shanahan két Super Bowl-lal zárta John karrierjét, remélem, hogy folytatni tudom a hagyományt.”

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások