A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Linea 970*250
Polacsek 300*300

CSALÓDÁST OKOZOTT HAYNESWORTH

Acapella 640×480

Snyder szombat délután elmondta, nem örül annak, hogy Haynesworth kihagyja a nem kötelezõ edzéseket. „Csalódott vagyok, amiért nincs itt. Abszolút.” – jelentette ki a tulajdonos. „Elvárjuk a játékosainktól, hogy jó példával járjanak elöl és megértsék azt, hogy õk a Redskins és itt a helyük.”

Snyder viszont hiába várja el, hogy Haynesworth megjelenjen az edzésen, hacsak nem alakítja át szerzõdését úgy, hogy a defensive tackle-nek megérje eljárni a nem kötelezõ tevékenységekre is. Nem nehéz ugyanis elképzelni, hogy az elmúlt 15 hónapért kapott 32 millió dollárja elég szabadságérzetet ad neki ahhoz, hogy azt csinálja amit akar.

Míg Snyder boldogtalansága csak nõ 2009-es szerzeményétõl, addig 2010-es szerzeménye, Donovan McNabb teljesen lázba hozza a milliárdost. „Donovan megért engem.” – mondta. „Vezetõi készsége diktálja neki, hogy kiálljon mellettem.”

Ez az a vezetõi készség, amivel Haynesworth egyáltalán nem rendelkezik. Legalábbis Snyder szerint.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások