A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Tesa 970*250
Henkel 300*300

SOK MINDEN A FEJBEN DÕL EL

Acapella 640×480

Az interjúk idõzítése meglehetõsen nyilvánvaló, ha figyelembe vesszük a Celtics és a Bruins heves playoff küzdelmét, valamint a Red Sox címlapokra kerülõ harcát. Még novemberben, egy csapathoz közel álló forrás szerint, Brady azt mondta, hogy a Patriots árnyéka régi önmagának, legalább egy szempontból biztosan.

„Az edzõ (Bill Belichick) mindig a ‘mentálisan edzett’ szavakat használja”, nyilatkozta Brady a bosztoni sportrádió adásában. „Egyet kell, hogy értsek vele. Mikor meleg lett a helyzet, valahogy megroppantunk a súly alatt. Tavaly nem voltunk túl jók ebben. Úgy gondolom, erre kell a legnagyobb hangsúlyt fektetnünk az idei holtszezon alatt. Remélhetõleg meg találjuk a módját, hogy mindenki edzõdjön ezen a téren is.”

A Patriots idõsebb és fiatalabb játékosokkal egyaránt bõvítette rosterét. Frissen draftolt játékosaik tábora idén is – akárcsak tavaly – meglehetõsen népes, ugyanis pontosan 12 újoncot választottak. Ha ezek a fiatalok képesek lesznek nagyobb szerepet vállalni a csapatban, sokkal könnyebb lesz elkerülni azt, a 2. félidõben mutatott erõltetett játékstílust, amit Brady szintén említett interjújában. Ugyanis ha vannak jó játékosok a cserepadon, az segít frissen tartani a gárdát az utolsó negyedre is.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások