A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
EfEf 970*250
Acapella 300×30

PENN NÉLKÜL EDZ MAJD A BUCS

Acapella 640×480

A PewterReport.com híradása szerint Penn nem csak az OTA-k ideje alatt fog távol maradni a csapattól, hanem a következõ hónapban megrendezendõ minicampen sem lép majd pályára. Annak ellenére, hogy az a minicamp kötelezõ lesz Penn számára, hiszen nem írta még alá a csapat által felajánlott tendert. Penn saját maga folytat erõnléti edzéseket, és csaknem 18 kg-ot vesztett súlyából. A 2009-es szezon során a LT súlya elérte a 165,5 kg-t is, így a súlyveszteség szembetûnõ lehet.

Az huzavona nem újdonság sem a csapatnak, sem pedig a játékosnak, hiszen már tavaly is hasonló helyzet állt fenn. Azonban tavaly Penn végül is úgy döntött, hogy mégiscsak részt vesz az edzéseken. Valószínûleg egy NFL szabály miatt változtatta meg a döntését, hiszen a szabály értelmében akár a fizetését is csökkenthették volna még a szezon kezdete elõtt. A 2008-as szezon alatt a harmadik profi esztendejét taposó játékos a minimumfizetést kapta. 2009-ben egy 2,8 millió dolláros korlátozott szabadügynök tendert kapott, és 2009-ben a tender miatt 3,07 millió dollár ütné a markát. Azonban ha június 15-e után sem hajlandó a csapattal edzeni, akkor durván 100,000 dollárt veszíthet.

Egy átlagembernek ez marha sok pénz, azonban Penn-nek, aki hosszútávú szerzõdést próbál meg kicsikarni a csapattól, nem okoz gondot feláldozni ennyi pénzt, hogy elérje célját. Hiszen mint ez elõtt írtam több mint 3 millió dollárt kap, ha mégis kötélnek áll.

Azt is megteheti, hogy csak a szezon kezdetének elõestéjén csatlakozik a csapathoz, hiszen akkor is megkapná a pénzt. A Bucs bármikor visszavonhatja a tendert, de akkor Penn szabad préda lesz, és más csapatok is megkörnyékezhetik. 

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások