A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Köki 970*250
Acapella 300×30

GONDOK INDIBEN

Acapella 640×480

Az Indianapolis Star híradása szerint annak ellenére, hogy az elõbb említett játékosokat egészségügyi problémák hátráltatják, jó esély van arra, hogy a kiváló orvosi segítségnek köszönhetõen már az edzõtáborban is rész vehetnek.

Jó úton haladnak a felépülés felé, különösen igaz ez a WR esetében, aki jelentõs javulást könyvelhet el az egy hónappal ezelõtti állapotához képest. A 2009-es szezon elsõ találkozóján szenvedett térdsérülést, mely az egész szezon során megkeserítette életét. Azonban Pierre Garcon és Austin Collie teljesítményének javulásával némi teher lekerült Gonzalez válláról. Így a csapatnak nem kell mindenképpen igénybe venni az elkapó szolgálatait, várhatóan csak a 2010-es szezon elsõ hetében fog játszani a szélsõ.

Sanders esete azonban már más tészta. Szerves tagja a védelemnek, így a csapat számára is fontos, hogy játsszon a meccseken. A tavalyi szezon során azonban mégis jól elboldogultak Sanders nélkül. Helyét Antoine Bethe és Melvin Bullitt vette át. A szóban forgó safety-t már korábban is sok kritika érte túlzottan kemény játéka miatt, aminek eredményeképpen most bicepsz és térdsérülésekkel kénytelen megbirkózni. Az Indi várhatóan megoldja majd a problémákat, hiszen kitûnõ cserjátékosokkal rendelkezik.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások