A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
acapella 970×250
Becmol 300×300

GERHART KIHAGYJA AZ OTA-KAT.

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Májusban mindig a felszínre kerülnek olyan történetek, amikben olyan újoncok szerepelnek, akik nem vesznek részt a holtszezonbeli edzéseken. Azonban sokszor önhibájukon kívül kerülnek ilyen helyzetbe, az amerikai iskolai szabályzatok néha ostoba megkötésekkel korlátozzák õket. Az egyik ilyen szabály szerint addig nem vehetnek részt az edzéseken, míg a intézmény, melybe járnak, nem zárja le a tavaszi szemesztert. Az idei elsõ hasonló sztorit Toby Gerhart szolgáltatja. A Minnesota Vikings játékosa, akit a csapat a második körben választott ki, kénytelen lesz kihagyni az OTA-kat, mivel a stanfordi iskola tanéve csak június 9-én zárul. Ennek értelmében a június 11-13 között megrendezendõ minicampen már részt vehetne, azonban még most is jön egy csavar: Gerhart június 13-án fog lediplomázni, de állítása szerint megpróbál minél több idõt együtt tölteni a csapattal.

Várhatóan a következõ egy-két hétben tele lesz a sajtó hasonló történetekkel, a ProFootballTalk úgy gondolja, hogy fõleg az Ohio, illetve Washington államból érkezõ játékosok kerülhetnek a Gerhartéhoz hasonló szituációba. Annak ellenére, hogy ez a szabály nem túl kedvezõ a csapatok és a játékosok számára, az évek során gyûjtött tapasztalat azt mutatja, hogy nincs összefüggés a szabályzat és az újoncok teljesítménye között. Talán ezért nem szorgalmazta eddig senki olyan nagyon, hogy változtassanak a szabályzaton…

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások