A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Stihl 970*250
Praktiker 300*300

FOLYTATÓDHAT A HARC A WILLIAMS-EK ÜGYÉBEN

finn wellness 640*360

Mint arról már nem egyszer hírt adtunk, a két DT az NFL doppingellenes politikája, illetve kettejük négymeccses felfüggesztése ellen szállt harcba.

Ennek következményeként csütörtökön a liga azzal kezdett érvelni, hogy drogpolitikája a nemzeti munkakapcsolati törvény szerint állami bíróságon nem perelhetõ.

Mindössze egy hét telt el azóta, hogy egy minnesotai megyei bíró a két játékos ellen döntött, szabad utat engedve az NFL-nek, hogy az eltilthassa õket. A két Williams még 2008-ban bukott meg egy doppingteszten, mert szervezetükben tiltott agyagot találtak. Az általuk szedett StarCaps súlycsökkentõ címkéjén nem volt feltüntetve ilyen anyag. A terméket nem tartják szteroidnak, de sokan azért szedik, hogy elfedjék vele a teljesítményfokozókat.

A játékosok azért perelték be a ligát, mert szerintük az áthágta Minnesota állam munkaügyi törvényeit. Az NFL a legfelsõbb bírósághoz akar fordulni, hogy felülbírálja egy szövetségi bíró tavalyi döntését, aki az állami bíróságra bízta az ügyet.

Williams-ék pozitív tesztje óta az ügy folyamatosan húzódik. Ennek már 18 hónapja. A játékosok ez idõ alatt pályára léphettek, segítve a Vikings csapatát, hogy egészen az NFC döntõig meneteljen.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások