A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Köki 970*250
Gancia 300*300

CUSHING MEGNYERTE A SZAVAZÁST

finn wellness 640*360

Pár napja kiderült, hogy Brian Cushing az NFL szabályzata által nem engedélyezett anyagokat használt, melynek okán drogtesztje is pozitív lett. A Houston Texans LB.-je a tavalyi után, az idén is megnyerte az Associated Press által tartott szavazást, ahol a szezon legjobb újonc védõjét választották ki. Öt nappal azután, hogy négy meccses felfüggesztést kapott a Ligától, az 50 tagból álló bizottság ismét összeült, így lehetõségük volt, hogy más játékost tartsanak érdemesnek a díjra. Azonban ismét Cushing nyerte a díjat, azonban a tavaly szerzett 39 szavazat után idén csak 18-at kapott. Ennek ellenére még így is õ kapta a legtöbb voksot.

„Örömmel értesültem, hogy ismét én kaptam az elismerést, és hogy az emberek kitartottak mellettem. Nagy megtiszteltetés. Nagyon örülök, hogy ismét megnyertem a díjat, és örülök, hogy jól alakultak a dolgok” – mondta Cushing. Annak ellenére, hogy a LB azt állította, hogy nem szteroid jellegû anyagokat használt, az NFL mégis teljesítménynövelõ szerek használatát feltételezi. Az Associated Press azonban úgy döntött, hogy új szavazást tart, melynek a következõ lett az eredménye: Cushing öt szavazattal elõzte meg Jairus Byrd safety-t, aki a Buffalo Bills védelmét erõsíti. Harmadik helyen Clay Matthews végzett 12 szavazattal.  A Washington Redskins linbackere, Brian Orakpo három szavazatot kapott. James Laurinaitis, a St. Louis LB-je is kapott egy voksot. Három szavazó tartózkodott. Összesen 19 szavazó gondolta úgy, hogy más játékost választ Cushing helyett. Azonban meglepõ módon egy korábbi Jairus Byrd szavazó döntött mégis Brian Cushing mellett. 

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások