A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Heszperidák 970*250
Köki 300*300

MERRIMAN SORSA MÉG BIZONYTALAN

finn wellness 640*360

A korlátozott szabadügynök státuszban lévõ linebacker nem írta alá a San Diego által ajánlott, 3,27 millió dolláros elsõ és harmadik körös tendereket, mivel hosszútávú kontraktust akar kicsikarni a vezetõktõl. A Chargers vezérkara a draft idején több csapattal is tárgyalásokat folytatott Merriman esetleges elcserélésérõl, de ezek eddig különbözõ okok miatt nem valósultak meg. Az érdeklõdõk között állítólag a New Orleans és két másik gárda is ott volt, de a Chargers nem engedett abból, hogy elsõ körös draftjogot kapjon a védõért.

A kudarcba fordult egyeztetések után Merriman lapátra tette ügynökét, és a ligában igen jól csengõ David Dunn képviseli immár az érdekeit. A védõ a bizonytalanság miatt kihagyta a Chargers eddigi önkéntes edzéseit, és már több helyen is õszintén nyilatkozott a körülötte kialakult helyzetrõl: „Nem hinném, hogy ez egy ügy a menedzsment és köztem. Számtalanszor kijelentettem, hogy maradni akarok. Még csak fel sem mértem a többi lehetõséget. Most viszont már nem tudom, hányadán állunk.” A San Diego általános menedzsere, A.J. Smith így értékelt: „Shawne számára megtettük az ajánlatunkat, azt szeretnénk, hogy nálunk játsszon. Ha más irányt vesz az ügy, arról mindenkit tájékoztatunk.”

Merriman karrierje elsõ három évében 39,5 sacket mutatott be, ami minden évben elég volt a Pro Bowl meghíváshoz. Aztán 2008-ban elérték a súlyos sérülések, agyék- és térdproblémákkal szinte a teljes szezont kihagyta, majd a 2009-es éve sem lett túl fényes. Ennek ellenére igen ambiciózus tervekkel tekint a jövõbe: ”Most csak az a fontos, hogy kimenjek, és tegyem azt, amit az elmúlt öt évben tettem. Az a lényeg, hogy visszatérjek, és újra játszhassak.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások