A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Becmol 970*250
EfEf 300*300

VÁLTOZÁSOK ARIZONÁBAN

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

A visszavonult irányító legenda helyén Matt Leinart várja a bevetést, de a támadófalban is négy változás történt. És nem lehet szó nélkül hagyni az elkapó Anquan Boldin távozását sem, akit Steve Breaston próbál majd feledtetni. A fõedzõ, Ken Whisenhunt mindenesetre derûlátó: „Optimista vagyok azzal kapcsolatosan, amit láttam. Még hosszú út vár ránk, de a kezdésünk bíztató.”

Az egyes számú irányító, Leinart az eddigi négy éve során már belekóstolt abba, milyen backupból elsõ számú karmesterré elõlépni, de abba is, milyen elbukni a kezdõ szerepet. Mondhatni ideális korba lépett, nemrég töltötte be a 27-et. 2011-ben a fizetése 5 millió dollárral növekedhet, és amennyiben idén jól teljesít, úgy akár új kontraktust is kaphat a vezetõségtõl. Leinart mindenesetre egyelõre szerényen nyilatkozik: „Az emberek elmondják, mit szeretnének tõlem, de eddig még nem bizonyítottam semmit.”

A támadófal változásaiban az elsõdleges indok az volt, hogy Warner visszavonulásával a Cardinals futói nagyobb teret kaphatnak a playekben. Ennek megfelelõen a bal guard pozícióban a kilencszeres Pro Bowler, Alan Faneca foglalja majd el a helyét, mellette left tackle-ben Levi Brown óvhatja Leinartot az ellene irányuló támadásoktól. Reggie Wells átmegy a másik oldalra, és right guard lesz a rutintalan harmadéves right tackle, Brandon Keith mellett.

Ami az elkapó posztokat illeti, a Baltimore-ba távozó Boldin helyett Steve Breaston lehet kezdõ, de a Cardinalsnak jó teljesítményre lesz szüksége Early Doucet és a frissen draftolt Andre Roberts részérõl is. Az ifjú titánról Whisenhunt jó véleményt alkotott: „Azt hiszem, külsõ és slot receiverként is bevethetõ lesz. Gyors, tudatos, jó döntéshozó és ügyes keze van.”

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások