A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Heszperidák 970*250
Perfect look 300*300

SUH LEHET A NYERÕ

Acapella 640×480

4.153-an válaszolták meg az internetes honlap kérdését, és több mint 29 százalékuk, egészen pontosan 1.214-en gondolták úgy, hogy a Detroit fiatal defensive tackle-je lehet a 2010-es szezon legjobb újonc védõje. A második helyért szoros verseny zajlott, végül a Kansas City free safety-je, Eric Berry 773 voksot gyûjtve éppen megelõzte a képzeletbeli dobogó legalsó fokára álló linebackert, Rolando McClaint (Oakland).

A szavazás talán egyetlen igazán meglepetése, hogy csak utánuk következik a sorban 321 szavazattal a Buccaneers ifjú defensive tackle-je, Gerald McCoy, aki a játékosbörze 3. választottja volt. Õt Earl Thomas (Seattle), Brandon Graham (Philadephia) követi, de Joe Haden (Cleveland), Sean Weatherspoon (Atlanta), Tyson Alualu (Jacksonville) és Derrick Morgan (Tennessee) is kapott szavazatot.

A szaklap az eredmények közlése mellett újabb közvélemény-kutatást indít, amelynek keretében arra kíváncsiak, az olvasók szerint jogos volt-e Brian Cushing megfosztása az év újonc védõje címtõl. Mint ismeretes, a Texans linebackere meggyõzõ fölénnyel utasította maga mögé a többi fiatal védõt, de nemrégiben ismertté vált, hogy az idény elején teljesítményfokozó szerrel élt, így a díjat kiosztó The Associated Press új voksolást tart.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások