A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
EfEf 970*250
Polacsek 300*300

JÓTÉKONY OLSEN

finn wellness 640*360

A második Shake the Lake zenei fesztiválra május 27-én kerül sor a chicagói Joe’s Barban, és a fellépõk között találjuk a Grammy-díjas Darius Ruckert és Matt Kennont is. „Örülünk, hogy ezek a tehetséges emberek eljönnek hozzánk” – mondta Olsen. „Aki volt már valaha a Joe’s Barban, az tudja, milyen élményre számíthat. Minden összegyûjtött dollár jótékony célokra lesz felhasználva, ami fantasztikus érzés.”

A tigth end tavaly hívta életre a Greg Olsen Alapítványt, a mellrák egyik túlélõje, saját édesanyja tiszteletére. A szervezet célja kórházak, orvosok és kutatók részére források biztosítása annak érdekében, hogy a rák által sújtott emberek a lehetõ legjobb esélyt kapják a betegség legyõzésére. Mindezt Olsenék nem egyedül teszik, gyorsan hasonlóan gondolkodó partnerekre találtak, és ma már a Lynn Sage Alapítvány, valamint Susan Komen Alapítvány is részesedik a zenei fesztivál bevételeibõl. 

A tavalyi rendezvény több mint 50 ezer dollárt hozott a szervezet számára. „Ez nekem és a családom részére is nagyon fontos. Mondhatom, hogy ez egy családi intézmény. Keményen dolgozunk azért, hogy az esemény sikeres legyen, és a látogatók jól érezzék magukat. Emellett reméljük, hogy tisztes összeg folyik be az alapítvány számlájára” – nyilatkozta Olsen.

A rendezvényre a jegy 150 dollárba kerül.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások