A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Polacsek 970*250
Perfect look 300*300

BUDAPEST WOLVES LADIES – RAIFFEISEN VIKINGS LADIES

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

A két csapatnak nagy múltja van: 2008-ban a Farkaslányok pályafutásuk elsõ gyõzelmével szakították meg a bécsiek veretlenségi sorozatát, 2009-ben pedig már döntõt játszott a két csapat egymás ellen.

A V és W párharca mindig igazi csemege – még azok számára is, akik nem nézik jó szemmel a felszereléses lányokat. A Vikings Ladies technikailag kiemelkedõen jó csapat, óriási rutinnal. Keményen, sportszerûen játszanak, és most várhatóan remek formában lesznek, hiszen a nyári nõi Világbajnokságra az osztrák keret nagy részét õk adják.

A Wolves Ladies legutóbb 25:0-ra kapott ki a Graz Blackwidows ellen. A lányok között rengeteg az újonc, és egy teljesen új taktikát is kipróbált a csapat. Az azóta eltelt három hétben úgy tûnik, hogy hatékonyabbá sikerült tenni a támadóegységet, és a védelem is jobban beleszokott az új rendszerbe, és a magyar lányok nem ismernek lehetetlent, így biztos meglepetéssel szolgálnak majd a vendégeknek.

Ha valakinek ez nem lenne elég, a csapat egyéb programmal is kedveskedik az érdeklõdõknek. Mialatt a lányok a pálya rácsán izzadnak, addig a srácok a faszenet izzítják, és a grillráccsal viaskodnak: minden kedves szurkolót, érdeklõdõt és játékost grillezésre várnak 15:00-tól. Lehet hozni köretet, édességet, és bármit, amire kedve szottyan a társaságnak, a lényeg az igazán jó futball hangulat!

Kickoff: 16:00

Pálya: Láng Vasas Sporttelep

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások