A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Linea 970*250
Köki 300*300

PALMER BÓKOLT

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Palmer azt nyilatkozta: „Ha egészségesek maradunk, és ez a legfontosabb, elõttünk a legjobb lehetõség. Több itt a tehetség, mint régen, nagyobb az akarat. A darabokat persze még össze kell rakni, jelenleg mindenkinek van esélye bekerülni a kezdõ közé.” Az irányító az elmúlt hónap során vetett néhány pillantást az új elkapókra, és tetszett neki, amit látott. Azt a passzjátékot fogják szem elõtt tartani, amelyet az alapszakasz végén a blitzelõ Jets ellen összehoztak még úgy is, hogy futójuk, Cedric Benson 169 yardot szerzett. Január 9-ig a Bengals-szal még nem fordult elõ, hogy elvesztettek egy meccset, amikor valamelyik futójuk ilyen sok yardot szerzett. Ez agresszív válaszra késztette õket.

A csapat történelme során elsõ alkalommal tight endet választottak elsõként a Drafton. Leigazoltak egy olyan elkapót, akinek elkapásonként szerzett yardjainak átlaga több, mint az eddigi legjobb Bengals-elkapóé. Jordan Shipley személyében olyan WR-t draftoltak, aki majdnem minden meccsen két számjegyes elkapásonkénti átlagot produkált a Texas színeiben az elmúlt szezonban, Dez Bryant személyében pedig egy olyan elkapóhoz jutottak, aki a Kansas játékosaként az utolsó 24 meccsének mindegyikén szerzett TD-t. Palmer korábban azt kérte, adjanak neki több célpontot, errõl most így nyilatkozott: „Azt hiszem ezt megadták nekem. Nagyobb a verseny azon a poszton. Érdekes edzõtábor lesz. Laveranues Coles-t elvesztettük, de jött 3,4,5 másik srác. A passzjáték ugyanaz lesz. Csak arra kell rájönnünk, ki miben a legjobb.”

Palmer mindig T.J. Houshmandzadeh-t kereste a labdával, a hosszabb passzoknál, pedig az elhunyt Chris Henry volt a kedvence. Õk ugye már nincsenek ott, de az irányító azt állítja, Antonio Bryant és Matt Jones ugyanazt tudják hozni. Palmer elmondta: „Pótolni akartuk õket, de nem volt meg az emberanyag. Õk ketten hasonlítanak rájuk a legjobban. Persze nem klónok, de csinálnak hasonló dolgokat. Különbözõ képességeik vannak, de vannak hasonlóságok is. Õk ketten könnyen helyettesíthetik az elvesztett embereimet.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások