A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Perfect Look 970*250
Vajdapair-hja-300×300

KI KELL HOZNI VALAMIT CROWELL-BÕL

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Figyelembe véve, hogy az elsõ szezonját a Bucs-szal a sérültek között töltötte, érthetõ, hogy nem figyelt fel rá senki. De amint elkezdõdnek az OTA-k, rögtön mikroszkóp alá kerül. Ugyanis ha egészséges marad, minden lehetõséget megadnak neki idén, hogy berobbanjon. Ez persze nem annak a kinyilatkoztatása, hogy Crowell bármit is képes lesz megadni a csapatnak. Egyszerûen csak eszébe jutott valakinek, hogy a fickó valamikor egész jó játékos volt. 2007-ben pályafutásának legtöbb tackle-jével, 140 szereléssel a Buffalo Bills legjobbja volt, és valószínûleg azon volt, hogy a liga egyik legjobb LB-je legyen. Ez természetesen még azelõtt történt, mielõtt 2008-ban elég komoly térdmûtét hajtottak végre rajta. Emiatt a teljes szezont ki kellett hagynia. Amikor 2009 márciusában elhagyta a Bills-t és a Bucs-hoz csatlakozott, a sérülés még nem gyógyult meg, a holtszezonban végzett munkáján is meglátszott. És amikor az elõszezon során elszakadt a bicepsze, a Bucs Quincy Balc-nek adta a kezdõ erõsoldali LB posztot, Crowell pedig nézõ lett.

De hamarosan bizonyíthat. Õ és a csapat is motiváltak. A Bucs végre profitálhat valamit a Crowell-nek adott pénzbõl, a LB pedig tudja, egyre inkább kifut az idõbõl, sietnie kell pályafutásának újraindításával. Idén 29 éves lesz, szóval ha nem jut be a csapatba, nem biztos, hogy esélyt kap máshol. Ahhoz, hogy maradhasson, be kell bizonyítania, hogy elég gyors és mozgékony ahhoz, hogy a Tampa Bay  védelmében játsszon. Bicepszének sérülése nem ad okot aggodalomra, viszont térdproblémáinak hosszú távú következményei annál inkább. A sérülés akadályozhatja a mozgásban. Az viszont jó jel, hogy a Bucs ennek ellenére új szerzõdést adott neki. Egyik csapat sem tudhat többet az állapotáról, mint a Tampa Bay. Mindenesetre, a Bucs bejelentette, hogy több poszton emelni akarja a verseny szintjét, ha Crowell összeszedi magát, talán teljesíteni tudja a követelményeket, de lehet, hogy többre is képes.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások