A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Henkel 970*250
Gancia 300*300

A CUSHING-SZTORI PÉNZÜGYI KÖVETKEZMÉNYEI

finn wellness 640*360

Az nfl.com szakírója, Gil Brandt szerint Cushing kontraktusa több olyan pontot is tartalmaz, amely erõsen megsínyli a játékos eltiltását. Ennek értelmében a Texans védõjének az elsõ négy évében háromszor a defensive snapek 80 százalékában részt kell vennie, valamint ugyanezen idõszak alatt három Pro Bowl tagságot kell felmutatnia ahhoz, hogy a szerzõdése ötödik évében 2,6 millió dolláros kiegészítést kapjon. A feltételeket az elsõ évében ugyan teljesítette, de a felfüggesztés miatt a Pro Bowlt biztosan elbukja, és szinte lehetetlen, hogy a 80 százalékot is teljesítse 2010-ben.

Bár Cushing az elvárt számokat 2011-ben és 2012-ben még szállíthatja, de nem lesz egyszerû dolga. A szerzõdésének más pontjai értelmében 2,2 millió dollárt hozhatnak számára egyéb teljesítményhez köthetõ célkitûzések, mint pl. a már megkapott, majd elvett legjobb újonc díj, de mivel a linebacker tavaly kiváló évet futott, a díjról való újraszavazás ezt az összeget már nem befolyásolja. A védõ 2009-es teljesítményét egyébiránt All-Pro kitüntetéssel is honorálták, az outside linebacker pozícióban 5 szavazatot kapva a második csapat tagja lett.

Szögezzük le, Cushingtól a díjat ugyan visszavették, de akár megkaphatja újra, mivel az újraszavazás 5 jelöltje között ismét megtaláljuk a nevét. Az eredeti szavazáson rendkívül magabiztosan utasította maga mögé a mezõnyt, mivel az 50 lehetséges szavazatból 39-et gyûjtött be, ezzel utcahosszal megelõzte a második helyre befutott buffalói Jairus Byrdöt. A liga rendszerét Robert McNair, a Houston tulajdonosa az ügy kapcsán bíráló szavakkal illette, mivel állítása szerint az idény során ugyan tudták, hogy Cushingnak van valamilyen ügye az NFL-lel, de részleteket nem közöltek még velük sem.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások