A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Acapella 970×250
Henkel 300*300

BUDAPEST COWBOYS – JÁSZBERÉNY WOLVERINES

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

A mérkõzés házigazdája ezúttal a Cowboys, tehát a találkozónak Budapest ad otthont. Az elsõ osztályban a bajnoki címre hajtó hazaiak dolgát nem lesz könnyû megnehezíteni, vagyis a Rozsomákonak igen csak föl kell kötnie az alsónemût, hogy eredményesek lehessenek ellenük. Ugyanakkor igaz az is, hogy a vendégeknek ezúttal semmiféle vesztenivalójuk nincsen, bátran próbálgathatnak eddig nem használt elemeket is bevonni játékukba, hiszen az eredmény bármi is legyen, egy ilyen kaliberû ellenfél ellen nem lehet ok szégyenkezésre a mérkõzés végén.

A budapesti csapat a tavalyi évben igencsak szenzáció számba menõ amerikai sztár-edzõt és irányítót igazolt, azonban a közös együttmûködés nem tartott sokáig egyik féllel sem, és bíztató kezdés után enyhébb hanyatlás is megmutatkozott a csapat játékában, aminek következtében le is csúsztak a bajnoki döntõrõl. Mindez azonban semmit nem von le érdemeikbõl, és mit sem csökkenti azt a tényt, hogy továbbra is Magyarország egyik legrutinosabb, legerõsebb és legrégebbi múltra visszatekintõ csapatáról beszélünk, akik méltán egyik fõ várományosai az idei döntõnek. A pesti csapat idén eddig egy mérkõzésen van túl, már ami a hazai elsõ osztályt illeti, ahol a szintén nagyon erõs Újbuda Rebels gárdáját sikerült legyõzniük úgy, hogy ellenfelük még pontot sem tudott nekik vinni. Szervezettségüket továbbá jól mutatja második számú csapatuk felállítása, akik a Divizó II-ben vitézkednek az idei szezonban.

Mindezek ellenére a Jászberény Wolverines gárdája – szokásához híven – nem érkezik majd feltartott kézzel a Népligetbe, és igyekeznek a Kovbojok esetleges hibáit, minél nagyobb arányban kihasználni, és megmutatni, hogy egy kis vidéki csapat is képes megrángatni az oroszlán bajuszát. Továbbá a korábban említettek miatt ezúttal remek lehetõség nyílik a Rozsomákok elõtt akár újdonságok kipróbálására is, valamint kitûnõ alkalom egy sokkal nagyobb tapasztalattal bíró együttestõl való tanulásra, és ezáltal a fejlõdésre, a késõbbi hibák feltérképezésére és megelõzésére. Lelkesedésben biztosan nem lesz hiány ezúttal sem, a jászberényiek már nagyon várják eddigi legnehezebbnek ígérkezõ ütközetüket és ellenfelüket!

Aki tehát teheti, és Budapesten tartózkodik (legyen az Jászberény vagy akár más város lakója), az mindenképp látogasson ki jövõ vasárnap (2010.05.16.) a budapesti Népligeti Sportcentrumba, hiszen jó csapatok nagy csatája várható! A mérkõzés kezdete ezúttal délután 14 óra, az elsõ osztályú csapatok mérkõzése után pedig rögtön kezdõdik a Cowboys második számú csapatának és a Budapest Eagles együttesének összecsapása a másodosztály keretein belül, tehát egy délután akár két kitûnõ meccset is megtekinthet a kilátogató nézõ.

2010.05.16. (vasárnap) 14:00

Budapesti Olimpiai Sportcentrum Népligeti Sportkomplexuma (Budapest, X. kerület)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások