A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
EfEf 970*250
Henkel 300*300

BRADY MESÉJE

Acapella 640×480

De Brady elõször is azt szerette volna tudatni az emberekkel, hogy a térde, köszöni szépen, jól van. Az irányító elmondta: „Hosszú idõ után most érzem magam a legjobban. Tavaly készen álltam a szezonra, de idén már nem kell rehabilitációt végeznem. A rendes kerékvágásban halad a felkészülésem.” Brady, aki Boston és Los Angeles között ingázik, hogy feleségével, Giselle Bündchennel, és 5 hónapos kisfiukkal lehessen, bevallotta, eddig nem volt részese a holtszezonbeli edzéseknek, március közepe óta két hetet töltött a csapattal. Elismerte, hogy a rajongók joggal kérdõjelezhetik meg elkötelezettségét, fõleg ha a múltbeli hozzáállását veszik alapul. Brady ugyanis minden holtszezonban rendkívül versengõ kedvében volt az edzéseken, amiért díj is jár, méghozzá a legjobb parkolóhely a játékosok parkolójában. Az irányító megmagyarázta mostani helyzetet: „Ez az egyensúly miatt van. Nem akarom, hogy a következõ 10 év elrepüljön, anélkül, hogy a fiaim mellett lennék. Szeretném, ha úgy lehetnék Foxboro-ban, mint 24 éves koromban, de azóta változott az életem. A dolgok tulajdonképpen sokkal egyszerûbbek, mint valaha. Minden hétvégémet a barátaimmal töltöttem. Most van két nagyszerû gyerekem, és imádok velük lenni. Benjamin általában reggel 6-kor kel, így most akkor indul a nap.”

A nyugati parton töltött idejébe belefért, hogy elkapójának, Wes Welkernek dobáljon, aki térd-és vállmûtéten esett át a holtszezonban. Brady nem tudta megmondani, hogy Welker mikor tér vissza, de optimistának tûnt a WR jövõjével kapcsolatban: „Draftolatlan szabadügynök volt, mindenért meg kellett dolgoznia, amit elért. Szóval bármire képes.” És ha már elkapókról volt szó, Brady elmondta, tetszik neki a Pats jelenlegi gárdája: „Nagyon bírom Brandon Tate-et, Julian Edelman tavaly nagyon hatékony volt, ráadásul a szabadügynök David Patten is visszatér, ami segítséget jelent. Amint hallom, Rob Gronkowski és Aaron Hernandez is igazán jó játékosok.”

Brady elismerte, a családjával töltött idõ miatt új csapattársai közül néhányat csak a júliusi edzõtábor során fog megismerni. Így nyilatkozott: „Nem lesz olyan a kapcsolatom velük, mintha minden nap itt lettem volna. Remélem, megértik. A múltban már láttam igazi vezéregyéniségektõl is, hogy ezt többféleképpen lehet kezelni. Láttam, amikor Willie McGinest és Rodney Harrison családi élete más irányt vett, és nem lehettek ott minden holtszezonbeli edzésen. Végül mindig ugyanarra jutunk: készen kell állnunk a játékra.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások