A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
M-gel 970-250
M-gel 300*300

KINDLE ÚJ TAPASZTALATOKKAL GAZDAGODOTT

finn wellness 640*360

 „Én leszek az Év Újonca” – jelentette ki Kindle nemes egyszerûséggel aznap, mikor a Baltimore Ravens elhozta az idei draft második körében. Miután azonban vetett pár pillantást a Hollók stratégiáit tartalmazó könyvre, és kapott egy jó szándékú, de igen csak erõs fejbeveregetést Ray Lewis-tól, az újonc védõ már nem olyan biztos benne, hogy korábbi kijelentése meg is fog valósulni.

A Texasi Egyetem volt játékosa a következõt nyilatkozta: „A draft napján tett kijelentésem, csupán az izgatottságom miatt hangozhatott el […] Mindenek elõtt meg kell tanulnom a megfelelõ stratégiákat, majd pályára kell lépnem és olyan teljesítményt kell nyújtanom, ami egy Év Újoncához méltó. Nemes cél ez számomra, sok mindent kell tennem majd azért, hogy el is érjem. De csak lassacskán fogok haladni, nem szabad túl sok mindent akarnom egyszerre. Szóval jobban örülnék, ha semmisnek vennék ez elõzõ kijelentésemet”.

Az idei drafton 43-ként elkelõ forrófejû Kindle-nek azonban minden lehetõsége megvan ahhoz, hogy a legjobb újonc legyen a 2010-es szezonban. Négy szezonja alatt, a fõiskolai csapatánál 168 szerelést és 16,5 sacket szerzett, valamint teljesítényével hozzájárult ahhoz, hogy a Texas Longhorns januárban összecsaphasson az alabamai csapattal a BCS döntõjében.

Sokan úgy gondolták, hogy már a draft elsõ körében új otthonra fog találni, azonban a korábbi térdsérülései miatt kérdések vetõdtek fel az egészségét illetõen. Azonban az elsõ mincampjén feltett kérdésekre az válaszolta, hogy a térdével semmi gond sincs. Reméljük, hogy ez így is marad és kitûnõ játékos válik majd belõle Ray Lewis oldalán!

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások