A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Acapella 970×250
acapella 300×300

GREG OLSEN SZEREPE VÁLTOZHAT

Acapella 640×480

Az általános tapasztalat, az az, hogy a Mike Martz által koordinált offensekben a tight endek nem kaptak el sok labdát az esztendõk során. Azonban, ha Olsen olyan tehetségnek bizonyul majd, akit Martz is tud megfelelõen hasznosítani, akkor biztosra vehetjük, hogy megtalálja majd neki a megfelelõ szerepet a különbözõ taktikákban.

Nagyon valószínû, hogy Greg Olsen sokkal nagyobb szerepet fog kapni ezentúl a futásokra épülõ playekben. Martz csak mosolygott, mikor a múlt heti minicampen megkérdezték, hogy mit tervez a TE-del, majd hozzátette, hogy „bármilyen poszton is játsszon egy játékos, ha jó teljesítményt nyújt, akkor meg kell keresni azokat a lehetõségeket, amik során még többet lehet belõle kihozni”.  A Martz-féle taktikák nagyban építenek a játékosok fizikális jellemzõire, a koordinátor kedveli a jó erõben lévõ játékosokat. Greg pedig megfelel ennek a kritériumnak, így blokkolóként nagy szerepet kaphat majd a futójátékok során.

Azonban Martz azt is elmondta, hogy olyan dolgokat tervez véghezvinni Olsennel, amit sosem csináltak még tight enddel.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások