A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Tesa 970*250
Acapella 300×30

CUSHING CÁFOL

acapella 640×480

A Houston Texans védõje, Brian Cushing tagadja, hogy azért bukott volna meg a drogteszten, mert teljesítménynövelõ szereket szedett, hanem mert olyan nem szteroid hatású szert használt, mely tiltólistán volt. Így a drogtesztje pozitív lett, ennek eredményeképpen pedig az NFL négy meccses felfüggesztést rótt ki a védõre.

„Nem szedtem szteroidokat. Nagyon csalódott vagyok, mert azt hittem, hogy nem lesz belõle probléma, ezért lepett meg a Nemzeti Futball Liga döntése. Nehéz lesz szeptemberben a többiektõl távol lenni” – mondta a FOXSport.com-nak a játékos.

Cushing a 2009-es szezonban nyújtott teljesítménye alapján kapta meg az Év Újonc Védõje eismerést. Most, hogy az NFL kiszabta a büntetését a kiváló linebacker kénytelen lesz az oldalvonal mellõl bíztatni a társait. Egészen október 4-ig nem térhet majd vissza, azonban az elõszezonban játszhat majd és a holtszezonbeli edzéseken is részt vehet. Az alapszakaszban majd az Indianapolis Colts, a Washinton Redskins, a Dallas Cowboys és az Oakland Raiders lesz majd a Texans ellenfele, és ezeket a csapatokat látva, Cushing hiánya nagy fejtörést okozhat majd a vezetõknek. Jelenleg Cushing cseréje a jó pár évnyi tapasztalattal rendelkezõ Kevin Bentley, aki a 2008-as szezonban hét meccsen volt kezdõ a csapatnál, azonban 2009-ben egyen sem.

Már az NFL-be kerülése elõtt is szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint Cushing tiltott szereket használ, azonban ezek nem rettentették el a Houston Texans-t a játékos draftolásától.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások