A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Újház 970*250
Acapella 300×30

AZT CSIRIPELIK, HOGY…

acapella 640×480

Már a draft alatt is szárnyra kaptak olyan híresztelések, miszerint a csapat elcseréli majd a játékost. Azonban ezeket a pletykákat Mike Shanahan akkor még egyértelmûen cáfolta: „Albert a csapatnál fog maradni!”.

Most újabb hírek kezdtek el kiszivárogni az NFL berkein belülrõl, miszerint a Minnesota Vikings nagyon szerette volna megszerezni a DT-t, azonban végül sem a minnesotai csapat, sem más NFL gárda sem kötötte magához a játékost. Azonban arra nyugodtan fogadhatunk, hogy a ügy még nincs lezárva, legalábbis ami Haynesworth-t illet. Továbbra sem hajlandó mostani csapatával együtt edzeni, és a Vikingeknek valószínûleg négy alapszakaszbeli meccset kell majd lejátszani a kezdõ DT-ik nélkül. De a négy meccs lecsökkenhet egyre, de ha a bíróság úgy dönt, akkor a fél szezont kénytelenek lesznek kihagyni a Williams testvérek.

A kérdés persze felvetõdik, hogy a Vikingek érdeklõdnek-e még a Rézbõrû iránt, valamint, hogy a fõvárosi csapat hajlandó-e egyáltalán megválni a DT-tõl.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások