A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
acapella 970×250
Lake11-hja-300×300

A TAMPA BAY-I CSAPAT MAKACSKODIK

finn wellness 640*360

Nem hajlandóak beismerni, hogy tavalyi döntésük nem volt a legjobb. A már szebb napjait maga mögött tudó Michael Clayton öt évre szóló, 24 milliós szerzõdést tehetett be a mellényzsebébe tavaly. A szerzõdés 10,5 millió dollárt garantál a WR-nek. A csapat döntése meglehetõsen értelmetlennek tûnik annak fényében, hogy az elõzõ négy szezonja során egyszer sem sikerült 38 elkapásnál többet összeszednie és mindössze két hatpontost jegyezhettek fel neve mellé a kommentátorok. A meccseken gyakran úgy tûnt, hogy Clayton túl lassú ahhoz, hogy el tudjon szakadni az ellenfél védõitõl.

Éppen ezért teljesen érthetõek voltak azok a pletykák, miszerint a csapat megpróbálja majd õt elcserélni az áprilisi draft elõtt – mint utólag tudjuk, ez nem történt meg. A Tampa Bay címû újság híradása legutóbb arról szólt, hogy Clayton marad a csapatnál a 2010-es szezonban is.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások