A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Linea 970*250
Tesa 300*300

IGAZOLATLAN HIÁNYZÁS – NEM ELÕSZÖR

finn wellness 640*360

Pénteken elindult a második ’Skins minicamp, de a DT most sem tette tiszteletét az edzéseken. A csapat új vezetõedzõjének irányításával pénteken indult a minicamp, de Mike Shanahan most sem tudhatta játékosai között a kétszeres Pro Bowlert.

A védõfalban játszó Haynesworth hangulata nem a legjobb, mióta a csapat új vezetõedzõ irányítása alatt áll, hiszen a vezetõk cseréje folytán a taktika is változik. Az új taktika szerint azonban a védelem áttérne a 3-4 védekezésre, amelyben a DT szerepe is megváltozna, ugyanis az új posztja nose tackle lenne. Azonban a játékos nem szeretne ezen a poszton játszani, így minden vágya, hogy a csapat elcserélje. Nem csak azzal tör borsot a vezetõk orra alá, hogy nem vesz részt az edzéseken hanem, hogy a saját trénerével edz a szezonra.

Haynesworth eddig a 32 millió dollárt kapott meg a 41 milliót garantáló szerzõdésébõl, melyet tavaly írt alá a csapattal. A holtszezonban történõ változások miatt Haynesworth morálja hatalmasat zuhant, nem értett egyet a Shanahan által hozott döntésekkel és már a draft elõtt is ellenkezett. Úgy remélte, hogy a csapat elcseréli majd õt pár draft pickért – azonban, most már tudjuk, hogy ez nem történt meg. Shanahan a draft második napján bejelentette, hogy bármit is csinál a DT, nem cserélik el másik csapathoz.

Meglátjuk, hogy meddig tartja majd magát az új vezetõedzõ ezen kijelentéséhez, hiszen a fekete leves csak a következõ hónapban következik, mikor elindulnak azok az edzések, melyeken kötelezõ lesz részt vennie a játékosnak.

Azonban Shanahannak nem csak bosszúságot okozott a második minicamp, hiszen egy játékos visszatért a pályára Rocky McIntosh személyében. A linebacker kihagyta az elsõ minicampet, de egészen más okokból, mint Haynesworth. Az idén szabadügynökké váló LB egy hosszú távú szerzõdést szeretne a csapat által felajánlott egy éves szerzõdés helyett. McIntosh még nem írta alá a papírokat, de aláírt egy úgynevezett egészségügyi szerzõdést, mely egy esetleges sérülés esetén lehet fontos, így pályára léphet a három napig tartó minicampen.

Az új vezetõedzõ úgy rendelkezett, hogy vasárnap kivételével minden nap zárt ajtók mögött eddzen a csapat.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások