A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Perfect Look 970*250
Finn wellness 300×300

GAITHER BUFFALÓBA, OHER A VAKOLDALRA

finn wellness 640*360

Adam Scheftert úgy tájékoztatták, hogy Jared Gaither valószínûleg a Buffalo Bills csapatát fogja erõsíteni a következõ szezonban. Azt is csiripelték a verebek, hogy a csere minden valószínûség szerint még a holtszezonban meg fog történni, mivel a Bills-nek igen nagy szüksége van egy jó támadófal-játékosra. A Ravens nem hajlandó hosszú távú szerzõdést ajánlani Gaithernek.

A pletykák igazságtartalmát csak erõsíti, hogy a csapat vezetõi döntése értelmében Gaither átkerült RT posztra, és helyét a fal bal részén Michael Oher fogja átvenni. A pénteken megkezdõdött minicampen Oher már az új helyén gyakorolta a játékot, és a híradások szerint az egész 2010-es szezonban az irányító vak oldalát fogja védeni. Ohernak nem ismeretlen a baloldalon játszani, hiszen Gaither sérülése után õ vette át helyét, valamint az Ole Miss csapat színeiben is LT-t játszott. A csapat régóta hezitált, hogy végleg áttegye-e a játékost a fal baloldalára, azonban végül meghozták döntésüket.

Oher a 2009-es drafton került Baltimore-ba, és újonc korában kötött szerzõdésének értelmében még jó darabig a csapat tagja lesz. A Ravensnek azonban a számítania kell arra, hogy Gaitherért kevesebbet kérhetnek majd, hiszen egy falember értéke jócskán kisebb, ha a fal jobb oldalán próbál meg arra vigyázni, hogy a védõk ne juthassanak el az irányítóhoz.

A csapat az évek folyamán az NFL egyik legjobb és egyben legfiatalabb támadófalát hozta össze, ebben nagyban közrejátszik az is, hogy a draftokon mindig jól döntöttek. 

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások