A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Tesa 970*250
Finn wellness 300×300

CUSHING BAJBA KERÜLT, FELFÜGGESZTETTÉK

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

A döntést pénteken hozták, miután fény derült arra, hogy megszegte az NFL teljesítménynövelõ szerek használatáról szóló szabályozását. 2009-ban Cushing lett az Év Újonc Védõje (Defensive Rookie of the Year) azonban a következõ szezonban nem folytatódik „szerencséje”, hiszen október 4-éig nem léphet majd társaival a pályára. Az elsõ négy meccsen a Texans ellenfele az Indianapolis Colts, a Washington Redskins, a Dallas Cowboys és az Oakland Raiders lesz.

Az Liga által hozott döntés értelmében a második profi esztendejét elkezdõ Cushing edzhet majd a holtszezon ideje alatt és játszhat majd az elõszezon meccsein is. „Csalódottak voltunk, mikor kiderül, hogy Briant a 2010-es szezon elsõ négy meccsére eltiltották. Brian jól teljesített tavaly, fontos tagja a csapatnak és hiányát meg fogja érezni a gárda, fel kell készülnünk, hogyan nyerjünk nélküle” – mondta a Texans general managere, Rick Smith.

Cushing a tavalyi draft során került a csapathoz, mégpedig az elsõ körben, tizenötödikként. Újonc évében 139 szerelést mutatott be, és teljesítményével hozzájárult ahhoz, hogy a Texans a megalakulása óta elõször zárjon pozitív mérleggel egy szezont (9 gyõzelem, 7 vereség). A csapat linebackerjei kiválóak, talán õk rendelkeznek a liga legjobbjaival: Brian Cushing mellett DeMeco Ryans és a 2006-os 1/1 pick, Mario Williams. Kevin Bentley, akinek már van pár esztendõnyi tapasztalata minden meccsen játszott, de sosem volt kezdõ, megmaradt Cushing cseréjének.

Cushingról már akkor elkezdõdtek olyan hírek terjengeni, hogy teljesítménynövelõ szereket szed, miközben a profi karrierjére készült, ezek azonban nem ijesztették el a Houston Texans-t, mert a nyilatkozatok szerint semmilyen teljesítményfokozó szer használatára utaló bizonyítékot nem találtak.

„Minden drogteszten átmentem. Nem vagyok én olyan srác” – mondta Cushing a 2009-es draft egyik sajtótájékoztatóján.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások