A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Újház 970*250
Köki 300*300

BEKEMÉNYÍT A CINCINNATI

Acapella 640×480

A veterán safety-vel Gibril Wilsonnal egy éves szerzõdést írt alá a csapat.

A tavaly még Miamiban játszó, 28 esztendõs Wilson 14 meccsen volt kezdõ, de mind a 16-on pályára lépett. A hat éve játszó safety-nek ez volt az ötödik egymást követõ szezonja, ahol legalább 93 szerelést mutatott be. Chris Crocker (FS) és Roy Williams (SS) mellett viszont valószínûleg a cserepadra kényszerül.

A Bengals a szabadügynök Ken Hamlin és C. C. Brown (mindketten safety-k) szabadügynökökkel is találkozott az elmúlt héten.

A csapat másik igazolása Adam „Pacman” Jones, akivel két évre szerzõdik majd a tigriscsíkos gárda. Jelentések szerint Jones hétfõn írja alá szerzõdést és csak azután csatlakozik az edzésekhez.

A 26 éves játékossal a Cincinnati egyrészt bebiztosította az amúgy sem rossz védelmét, másrészt nagyszerû visszahordót szerzett. Jones-t a 2005-ös draft elsõ körében választotta a Titans. Ígéretes karrier állt elõtte, ám helytelen viselkedés miatt a teljes 2007-es szezonra eltiltották. 2008-ban a Dallas-hoz került, de itt is kapott egy 6 hetes felfüggesztést. A Cowboys játékosaként 6 meccsen kezdett, ahol 31 szerelést és 7 passz elleni védekezést gyûjtött be. 21 punt visszahordásából 95 yardot teljesített (átlagosan 4,5-et), míg 7 kickoffból 155 yardot.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások