A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Linea 970*250
Praktiker 300*300

ÖTMILLIÓ OK TERRELL OWENS ELLEN

Acapella 640×480

Igaz, hogy a 36 éves veterán óriási fegyver a pályán, de ahogy az NFL.com is megírta, T. O. igazán lejjebb vihetné a 2010-es szezonra elvárt 5 millió dolláros igényét.

Kétséges, hogy mennyire is tenne jót egy csapatnak Owens igazolása. A legtöbb megfigyelõ már nem tartja olyan meghatározó elkapónak, de sokan még mindig elég képességet látnak benne a sorsfordító játékokhoz. Bár a vélemények eltérõek T. O. jelenlegi értékérõl, egy biztos: 5 millió dollár túl sok a szolgálataiért.

Owens személyisége kétségkívül kizár néhányat a lehetséges csapatok közül, viszont a megfelelõ QB-vel hatalmas elõnyt kovácsolhatnak méretébõl és elkapás utáni yardjaiból. A playoffra esélyes csapatoknál biztos, hogy megfontolandó rövidtávú befektetésnek számít.

Talán egy sérülés kellhet ahhoz, hogy valamelyik csapat végül T. O.-val pótolja elkapóinak gárdáját. Jelen pillanatban ugyanis, a kereslet és a kínálat törvénye is ellene játszik.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások