A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Becmol 970*250
Polacsek 300*300

T.O. A NAGY PÉNZRE HAJT

Acapella 640×480

Egyikük Terrell Owens WR, akinek – egy NFL-es forrás szerint – beletelik majd némi idõbe, amíg aláír valakivel egy szerzõdést. Számos csapat érdeklõdik, de az a probléma, hogy az ajánlatok nem érik el azt a pénzügyi szintet, amit Owens elfogadhatónak tart. Egy márciusi hír szerint T.O. legkevesebb évi 5 millió dollárt akar. Nem egy ésszerûtlen összeg, ha figyelembe vesszük, hogy a Bills tavaly 6,5 milliót fizetett neki.

Amikor valakivel kapcsolatban kijelentik, hogy nem éri meg azt a pénzt, amit keres, azt kell mondanunk, az igazság az, mindenki annyit ér, amennyit fizetnek neki. Owens-szel kapcsolatban az a kérdés, hogy van-e még olyan csapat, amely kifizetne neki egy olyan összeget, amely jelentõsen meghaladja a veteránoknak járó minimumot.

Természetesen a piac hirtelen és dramatikusan megnyílhat Owens szolgálatai számára abban az esetben, ha egy csapat elsõszámú elkapója a holtszezon edzésein súlyosan megsérül. Elég egy elpattant keresztszalag és Owens követelései rögtön nem tûnnek teljesíthetetlennek.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások