A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
acapella 970×250
Lufi 300*300

ÖREGEK, DE REMÉNYKEDNEK

acapella 640×480

Az alábbiakban néhányuk helyzetét közelebbrõl is megvizsgáljuk, megnézzük, melyik csapatban lenne a helyük, és miért pont ott.

Flozell Adams, OT
Miért szabad: Ebben a hónapban tölti be a 35. életévét. A Cowboys úgy gondolta, Doug Free készen áll, hogy átvegye a baloldali tackle feladatait, kockáztattak, és kitették Adams szûrét Dallas-ból.
Hova illik: Broncos. Ryan Clady egyik térde nemrég sérült, meg így lehet, hogy az 1. játékhétre nem fog készen állni. Ez az esemény mindenképpen Adams-re kellene, hogy irányítsa a Denver figyelmét.

Mark Brunell, QB
Miért szabad: Nem elég jó ahhoz, hogy kezdõ legyen, de csereként képes lenne meccseket nyerni.
Hova illik: Jets. Ha Mark Sanchez néhány meccsre netán kénytelen lenne lejönni a pályáról, egy minõségi csere, mint Brunell, életben tarthatja a csapat playoff-reményeit. Lehet, hogy Brunell újra a Saints-hez fog aláírni, de a Jets érdeklõdik. A New York-i csapat július 22-ig nem igazolhat le több szabadügynököt, csak akkor, ha az õ szabadügynökeik közül valaki máshova ír alá. Ez azért van, mert tavaly benne voltak a legjobb 4-ben. Múlt héten Rex Ryan azt mondta újságíróknak, hogy szereti a Brunell-féle játékosokat: „Okos, ha idejönne, nem kezdõnek jönne. Nem tudom, hogy marad-e New Orleans-ban vagy sem, majd meglátjuk, mi történik.”

Marc Bulger, QB
Miért szabad: A Rams támadófala mögött rengeteg ütést kapott, meg is látszik a teljesítményén, amely az utóbbi 3 szezon során leszálló ágat mutatott.
Hova illik: Bears. Lovie Smith vezetõedzõ állása nincs veszélyben, Jay Cutler pedig épp egy kiábrándító szezonon van túl. Mivel St. Louis-ban már játszott Mike Martz offensive coordinator keze alatt, így a Bears új szisztémájában is otthonosan mozogna. Chicago-ban jelenleg Brett Basanez, Caleb Hanie és az újonc Dan LeFevour a csere-irányítók. Róluk nem is kell többet tudni. Viszont ha Bulger kezdõ szeretne lenni, Arizonába kellene mennie, ahol esélye lehet arra, hogy kiüsse Matt Leinart-ot és Derek Anderson-t.

Adam „Pacman” Jones, CB
Miért szabad: A sok pályán kívüli balhé eredménye az lett, hogy gyakorlatilag kitették az NFL-bõl. A Cowboys-nál játszott egy „visszatérõ” évet, de a 2008-as után elbocsátották, azóta nem játszott.
Hova illik: Bengals. Jones hétfõn részt vett második edzésén is Cincinatti-ben, habár az ügynöke szerint a csapat nem tett hivatalos ajánlatot neki. Marvin Lewis edzõ múlt héten beismerte, hogy tartották a kapcsolatot Jones-szal, viszonozták ügynöke hívásait. Ha Pacman újra a profik közé való formába tud lendülni, érdekes lesz figyelemmel követni, hogy fiatalon, 26 évesen újra tudja-e éleszteni pályafutását.

Adalius Thomas, LB
Miért szabad: Miután a Patriots-szal aláírt szerzõdéssel nagyot kaszált, nem tudott beilleszkedni a sémájukba, és nézeteltérése támadt az edzõi stábbal is. Végül elbocsátották.
Hova illik: Jets. Õ a másik játékos a radarjukon. Thomas sokoldalú játékos, és akkor volt a legjobb, amikor a Ravens színeiben Rex Ryan kezei alatt játszott, aki defensive coordinator volt Philadelphiában. Azonban Ryan edzõ világossá tette, hogy a Jets nem fog elszántan küzdeni a 32 éves Thomas-ért. Ryan elmondta: „Egész jók vagyunk. Vele a liga élére kerülne a védelmünk, de nélküle is oda fog kerülni.”

Brian Westbrook, RB
Miért szabad: tavaly két agyrázkódása volt, és szeptemberben 31 éves lesz. Ezzel elérte azt a kort, amikor a futók teljesítménye drasztikusan romlik. Az Eagles megfiatalodott, így Westbrook-nak már nem volt ott helye.
Hova illik: Rams. Már egyszer átment a csapat fizikai felmérõjén, és Philadelphiában együtt dolgozott Pat Shurmur offensive coordinatorral. Steven Jackson cseréjeként kapna munkát St. Louis-ban, de talán megvárja, hátha egy holtszezon-beli sérülés megnyit számára egy nagyobb kaput.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások