A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Roche 970*250
Lufi 300*300

KETTÕ AZ EGYBEN BUDAPEST WOLVES

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

A Tata Mustangs egy Cowboys elleni gyõzelemmel, és egy Békéscsaba elleni vereséggel várja a szombatot, a Div.II. 4. helyérõl. Ellenfelük a Budapest Wolves 2 kikapott az Eagles és a Cowboys 2 ellen is, sereghajtók a divizióban. Ettõl még elõfordulhatnak meglepetések: a Farkasok újoncainak játékában egy hét alatt is felfedezhetõ volt a javulás. Továbbra is. A. Molnár Péter irányít – aki legutóbb 2 TD-t is passzolt- vagy a rookie Darvas Róberttel próbálkoznak ismét, akit az Eagles amerikai LB párosa csomagolt össze az elsõ meccsének elsõ perceiben?

Azon a meccsen az Eagles védõi rendesen gyötörték az offense falat, és a Farkasok, mindössze 6 pontot szereztek, de egy héttel késõbb a Cowboys 2 ellen már javult a játékuk. A meccs vége elõtt 3 másodperccel is 22:22 volt az állás, végül a Tehenészek egy field goallal nyerték meg a találkozót.

A Tata kiheverte a Raptors elleni 24:6-os vereséget? Nagy Tamás irányítót sokan dicsérik és rá épül a tatai támadások nagy része is, de a Wolves védõfala, és blitzelõ linebackerei biztos nem fogják hagyni, hogy biztonságban szórja a passzait a fal mögül. Vagy inkább a hazai csapatnak kell félnie a Cowboys 2 ellen sackek tömkelegét bemutató Farkas Dávid, Zádori Sándor és Mátrai Gábor Bence hármasától?

A Farkasoknak sikerült tovább javítani az elmúlt három hétben a passzjátékon vagy inkább nem kockáztatnak és a futójátékkal próbálkoznak? Két eredményes futójuk Dudás Zsolt és Fehér Ákos a Cowboys ellen sérült volt, de lehetséges, hogy azóta eltelt 3 hét elég volt a felépüléshez.

Akinek nem elég a fociból egy fogás ráadásul egy CEFL meccset is kap szombat délutánra. A Div II. találkozót követõen a Budapest Wolves elsõ számú csapata lép pályára a Ljubjana Silverhawks ellen. Mindkét csapat ugyanúgy kezdte a ligát: elverte a Novi Sad Dukes-t és kikapott a Vukovi Belgrádtól, ezért most mindkét csapat számára fontos a gyõzelem. A Ljubjana jelenleg jobban áll a ponttáblán az 58-21-es pontarányával, mint a Wolves az 51-21-gyel, de egy gyõzelemmel könnyen Budapest felé billenhet a mérleg, ha a Wolves javítani tud a Vukovi ellen gyengélkedõ támadójátékán.

Szombaton Wolves – Ljublajana & Wolves2 – Tata Mustangs
14:30: Budapest Wolves vs Ljubljana Silverhawks
18:00: Wolves2 vs Tata Mustangs

Újpest – Megyeri úti sporttelep 

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások