A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Becmol 970*250
Finn wellness 300×300

FIATALOK KÜZDENEK FUJITA HELYÉÉRT

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Bár a csapattól várt egyik célpont az idei drafton a linebacker pozíció volt, mégsem választottak egyet sem a meglehetõsen impozáns felhozatalból. A kezdõposztért vívott harc így vélhetõen Jo-Lonn Dunbar, aki már kipróbálhatta magát Fujita tavalyi sérülésekor, valamint Jonathan Casillas között dõl majd el.  A Saints ennek ellenére másfelé is kacsingat, ugyanis szerdán találkoztak a szabadügynök Clint Ingrammel.

„Ez is csak egy lesz a már megszokott pozícióharcok közül. Senkit sem akarok kiemelni. Néhányuk a draftról, néhányuk a szabadügynök piacról érkezett, de mindegyiküknek meg lesz a lehetõsége, hogy bizonyítson,” nyilatkozta Sean Payton a draftot követõen. „Jó érzés látni, ahogy ezek a fiatalok, felnõnek az elvárásokhoz. Tudom, hogy Joe Vitt (vezetõedzõ-helyettes és a linebackerek edzõje) jó munkát végez rajtuk, legtöbbjük már bõven töltött idõt a pályán is.”

 

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások