A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Heszperidák 970*250
Acapella 300×30

IRELAND A KELLETÉNÉL KEVESEBBET TELEFONÁLT

acapella 640×480

Fel kellett volna hívnia Dez édesanyját, Angelát, aki hétfõn egy telefonos interjú során elmondta: „Nem, nem telefonált. Úgy gondolom, meg kellene tennie. Miért ne tenné meg valaki?” Talán épp azért az ostoba ok miatt, amiért valaki ilyet kérdez egy nõ fiától. Fogalmunk sincs.

Ireland annak ellenére is tartozik az asszonynak egy bocsánatkéréssel, hogy a nõt letartóztatták, amiért egykor rendõrségi besúgóknak kokaint adott el. Semmi nem mentheti fel Ireland-et gonosz és kegyetlen tette alól. Angela Bryant elmondta: „Igen, haragszom a dolog miatt. Nem örülök neki. Hallottam, hogyan merült fel a kérdés, Dez állítólag azt mondta, hogy az édesapja strici volt, de ezt nem hiszem el. Azt hiszem, a Dolphins ezt csak kitalálta, kifogásként. Ha továbbra is így folytatják, olyanok lesznek, mint egy rossz lemezjátszó. Sértõ ilyet kérdezni, bármelyik srácról legyen is szó. Nem találtak elég szennyet nála, így ebbe kapaszkodtak. Nem kellett volna feltenni egy ilyen kérdést. A 12 évvel ezelõtt ellenem felhozott vádakkal jönnek. Nem találom rendben a dolgot. De mindketten rendben leszünk.”

Angela Bryant szereti a fiát, és Dez Bryant is arról beszélt a Combine-on, hogy imádja az édesanyját. Megbocsátotta neki, hogy kokaint árult, és azt is, hogy 18 hónapig a börtön miatt távol volt tõle. 1998 decemberében szabadult. Azóta már új kapcsolatot alakítottak ki egymással. Az édesanya elmondta, mindig is számított rá, hogy a hibái még hátrányt fognak jelenteni. Amikor a fiát tavaly az Oklahoma State szezonjának nagy részétõl eltiltották, amiért hazudott az NCAA nyomozóinak, tudta, hogy a Draft nehézkes lesz. De ezt elképzelni sem tudta volna.

Egyébként az is könnyen lehet, hogy Ireland csak utasítást hajtott végre és a kérdés Bill Parcells alelnöktõl ered, akinek stílusától nem állna távol a dolog. A kérdés eredetét nem kutatják, Ireland egyedül bûnhõdik. Ettõl függetlenül egyel többet kellett volna telefonálnia, vagy kevesebbet kérdeznie.

Angela Bryant így vélekedett: „Mondtam Dez-nek, hogy ne csüggedjen. Régen azt mondta nekem, hogy Dallas-ban, a Cowboys-nál akar játszani. Hát most ott van. Néhány dolog okkal történik. Ha Dez boldog, én rendben leszek. Hála Istennek a többi csapatnak, köztük a Dolphins-nak nem kellett.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások