A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Henkel 970*250
Tesa 300*300

DESEAN JACKSON PÉNZRE VÁR

finn wellness 640*360

Jackson lett az egyik legfélelmetesebb játékos, elkapóként és punt returnerként is kiemelkedõ. Ehhez képest 2010-ben „csak” 480.000 dollár ütné a markát, amely ebben a ligában aprópénz egy ilyen szintû játékos esetében. A WR a háromnapos minicamp során kerülte a riportereket, de végül a csapat egyik nyilvános megjelenésén hajlandó volt beszélni az ügyrõl. Fogadkozott, hogy türelmesen várni fog egy új szerzõdésre, amely nem egy olyan mondat, amely sûrûn elhangzik Drew Rosenhaus ügynök ügyfeleinek szájából. Jackson elmondta: „Nem fogok pánikolni. Nem fogok itt ülni, és hisztizni miatta. Határozottan tudom, mennyit érek.”

Mindenképpen többet ér, mint 480.000 dollárt. De az újonc-szerzõdésébõl még 2 év van hátra, és tudja, az Eagles számára jóformán lehetetlen, hogy megadja neki az emelést, amit megérdemel. A lejáró kollektív szerzõdés tartalmaz egy szabályt, amely szerint a fizetést maximum 30 százalékkal lehet megemelni a sikeres szezonok után. Kolb esetében az Eagles megkerülte ezt a szabályt azáltal, hogy 2010-re 10,7 milliós aláírási bónuszt adtak neki. De Jackson szerzõdésébõl két év van hátra, ami bonyolultabbá teszi a dolgokat. Jackson így nyilatkozott: „Bármi is legyen, örülni fogok neki. Nem fogok nagy ügyet csinálni belõle, vagy panaszkodni. Úgy érzem, jó a kapcsolatom a csapattal és a vezetõséggel, és türelmesen várok. Remélhetõleg inkább hamarabb, mint késõbb kerül sor a dologra.”

Az Eagles minden bizonnyal rendezni fogja Jackson ügyét, amint az új kollektív szerzõdés megszületik. Az elkapó nézõpontjából azonban egészen biztosan lesznek nyugtalanító pillanatok. Például, amikor meccsen a pálya közepére kerül. Ugyanis ha megsérül, nagyon komoly összegtõl eshet el. Szóval ezért szeretné, ha inkább hamarabb ütnék nyélbe a dolgot, mint késõbb. Sok játékoshoz hasonlóan (pl. Miles Austin) Jackson is izgatottan figyeli a kollektív szerzõdéssel kapcsolatos vitát. De amíg saját posztján a liga legjobb játékosai közé tartozik, számíthat a jutalmazásra.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások