A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Stihl 970*250
Finn wellness 300×300

AZ INDY GYENGE PONTJA

acapella 640×480

Mikor az elmúlt szezon decemberében Chad Simpson a Jacksonville ellenében 93 yardos kickoff return touchdownt mutatott be, sokan csak ámultak. Azonban a csodálkozás nem kizárólag a remekbeszabott akciónak szólt, hanem inkább annak, hogy az Indianapolis éppen az egyik leggyengébb fegyverét vette elõ, és tréfálta meg vele a Jaguárokat.

A Colts visszahordási potenciálja éveken át meglehetõsen rossz volt. Nem közepes, rossz. Ahol Terrence Wilkins a csapat legjobbja ebben a mûfajban, ott gondok vannak. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy a return play gyenge színvonala önmagában még nem tesz taccsra egy csapatot. Erre is jó példát láttunk a 2007-es Super Bowlon, ahol a Colts éppen azzal a Bears-szel csapott össze, amelynek éppen ez volt az egyik nagy erõssége, és mégis sikert aratott. Sõt, a Chicago ma is remekül teljesít a special team ezen részében, de az elmúlt idényben a rájátszásra szinte esélyük sem nyílt.

Jim Caldwell, az Indianapolis fõedzõje is látja csapata gyengeségét: „Nem kérdés, hiányzik (a return játék). Nem szeretem a tényeket elferdíteni, a visszahordásaink nem elég meggyõzõek. Ugyanakkor a ligában olyan sebességgel kell szembenéznünk, amely egyszerûen nem engedi meg, hogy mindenben a csúcsra kerüljünk. De nyilvánvalóan törekednünk kell arra, hogy a játék ezen részét is következetesen fejlesszük.”

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások