A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Lufi 970*250
Stihl-hja-300×300

JAVÍTANÁNAK GARRARD JÁTÉKÁN

acapella 640×480

Azonban amikor a Jaguars irányítója, David Garrard kerül szóba, Weaver jobban belebonyolódik a kérdésbe. Garrard a következõket mondta: „Weaver egy következõ szintre akarja emelni az én, és a többiek játékát. Nyilvánvalóan mindannyian nagyszerûen akarunk játszani, ehhez azonban többet kell tennünk. Nem elég csak annyit, amennyit az edzõk kérnek tõlünk.”

Jack Del Rio, a Jaguars vezetõedzõje februárban élesen kritizálta Garrard-ot, az irányító pedig – állítása szerint – kihívásnak vette edzõje nyilatkozatait, és keményebb munkára ösztönözték a szavai. „Tudom mi volt a célja. Nem utálom emiatt, és nem érzek ellenszenvet iránta. Megértettem, mirõl beszélt. Kihívás elé állított, és ez rendben is van, férfi vagyok. Minden meg fogok tenni, hogy megfeleljek ennek” – mondta Garrard.

Wayne Weaver tulajdonos és Jack Del Rio vezetõedzõ is világossá tették David Garrard számára, hogy ha 2010-ben nem felel meg az elvárásoknak, akkor ez lesz az utolsó éve a Jaguárok irányítójaként.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások