A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
M-gel 970-250
Polacsek 300*300

HEYWARD-BEY MÉG NEM ÉRETT BE

finn wellness 640*360

A 2009-es Drafton a 7. helyen kelt el, és a University of Maryland-rõl érkezõ Heyward-Bey megfutott útvonalai nyersek, kezei pedig gyanúsak voltak. Az idei évben viszont javult a munkához való hozzáállása. Heyward-Bey ezt mondta: „Ha itt vagy, képes vagy játszani ebben a ligában. Csak ki kell menni, és meg kell csinálni. Itt nincsenek olyanok, akik ezt nem akarják. Ellenkezõ esetben nem kapnánk fizetést. Szóval céllal kell idejönni, és jobbá tenni önmagad. Ha a labda a levegõben van, kapd el. Ha a veled szemben lévõ elenfél el akar menni melletted, blokkold meg. Így mûködik ez a játék. Ugyanazt csinálom, amit mindenkinek kell, szóval semmi különöset. Amikor 9 órakor kinyílik az ajtó, én itt vagyok.”

Tavaly Heyward-Bey a szezon elsõ 11 meccsén kezdõ volt, de csak 9 labdát kapott el, 124 yardot és egy TD-t szerzett, legkevesebb 6 passzt viszont elejtett. A tavalyi elsõ körösök közül õ volt az egyik legkevésbé termékeny újonc, és õ maga is rájött, hogy a tavalyi produkciója elfogadhatatlan. Tom Cable elmondta: „Éjjel-nappal dolgozik. Õ azon fickók egyike, akik nagyon rövid szabadságot engedtek meg maguknak, miután véget ért a szezon. A konditeremben és az edzõkkel dolgozik, és azt követeli, hogy valaki dobáljon neki. Egészen más ember lett idén.”

Vajon sikeres lesz a fejlõdés? Ezt nehéz elõre megmondani, de hosszú út áll elõtte, hogy teljes NFL-elkapóvá váljon, hiszen egy sisakot és vállvédõt viselõ világklasszis atlétánál többre van szükség.

fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások