A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
M-gel 970-250
Köki 300*300

BRYANT SÉRÜLTEN IS CSILLOGOTT

acapella 640×480

Phillips hangsúlyozta, hogy a veteránokkal kibõvített júniusi edzõtáborban még komolyabb teljesítményre lesz szükség, de Bryant jó úton halad. A wide receivernek ugyan volt némi kondicionális problémája, valamint egy könnyebb bokasérülést is összeszedett, de egy-két látványos elkapással azért észre vétette magát a rutintalan defensive backek ellenében. A trénere nem is fukarkodott a dicsérettel:”Bryant tehetséges elkapó. Jók az ösztönei, képes kontrollálni a testét, biztos keze van, robbanékony, erõs és gyors.”

A Dallas hat újonca közül öt teljes egészében részt vett a minicampen, csak a vállmûtétje után lábadozó negyedik körös safety, Akwasi Owusu-Ansah hagyta ki az elsõ edzéseket. Phillips ugyancsak elégedett volt azzal a produkcióval, amit belsõ linebackerétõl, Sean Lee-tõl látott, de alapvetõen senki nem okozott csalódást az õsz hajú mester számára: „A frissen draftolt fiataloktól többnyire azt kaptuk, amit vártunk. Ez pedig lényeges dolog.”

A játékosbörzén kiválasztott tehetségek mellett öt olyan játékos is szerepelt a minicampen, akik a draftot követõen szabadügynökként kerültek a texas-i gárdához. A háromnapos megpróbáltatások elsõ két napjára a Dallas puccos Valley Ranchben található edzõkomplexumában került sor, majd a záró napot az új Cowboys Stadiumban töltötték a fiatalok. Ez utóbbi motivációs tényezõnek sem utóbbi, ugyanis az érintettek szembesülhettek azokkal a luxuskörülményekkel, amelyek a csapat tagjaként várhatnak rájuk a késõbbiekben.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások