A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Perfect Look 970*250
Linea 300*300

SAPP SEGÍTÕ KEZET SZERETNE NYÚJTANI

finn wellness 640*360

McCoy bõven megelégedne azzal, hogy ha azáltal lenne híres, hogy sikerrel tölti be a Warren Sapp távozása után keletkezett ûrt a csapat védõfalában. Sapp hat éve távozott a Bucs-tól, és azóta keresnek egy olyan DT-t, aki képes lenne segíteni a védõfal által nyújtott teljesítményen.

Sapp pedig most szeretne segítséget nyújtani az újoncnak ahhoz, hogy elérje céljait. Azonban ezt a támogatását nemcsak McCoynak nyújtaná, hanem Brian Price-nak is, a 138 kg-os tackle-nek, aki korábban a UCLA mezében lépett pályára – írja az nfl.com.

„A pályán már nem segíthetek nekik, ehhez már túl öreg vagyok, de úgy gondolom, hogy például leülhetnének velem felvételeket elemezni. Nem szólnék bele, hogyan csinálják, csak megmutatnék egy-két dolgot, ami az én esetemben mûködött.” – mondta Sapp az NFL Networknek adott telefonos interjújában.

Sapp hétszer vehetett részt a Pro Bowlon a Bucs mezében. Már találkozott a két ifjú DT-vel, és még mielõtt a Tampa Bay-i csapat kiválasztotta volna õket, megnézett pár felvételt róluk. A Pro Bowler úgy gondolja, hogy mindketten elég jók ahhoz, hogy azonnal javulást hozzanak a Tampa-2 védekezést alkalmazó csapatnál.

Elsõ körös kiválasztottként fõleg Gerald McCoyra fognak koncentrálni az elkövetkezendõkben, azonban Sapp megjegyezte, hogy szerinte Price is fontos része lesz majd a védõfalnak. „A lényeg az, hogy McCoynak nem egyedül kell cipelnie a terhet, mert Price is képes a jó telesítményre” – nyilatkozta Sapp.

Elmondása szerint nem csak önmagának köszönheti, hogy ilyen kiváló játékos lett. Karöltve játszott Brad Culpepperrel, Anthony McFarlanddel és Chartric Darbyval. Õk is kivették a részüket a piszkos munkából, ami megkönnyítette Sapp dolgát is.

McCoy és Price elõször pénteken lépett pályára Bucs mezben, mikor a csapat megnyitotta az idei elsõ minicampet. 

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások