A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Lufi 970*250
Linea 300*300

SANCHEZ A MINICAMPEN?

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Rex Ryan nagyon reméli, hogy csapatának irányítója részt vehet az újoncok számára rendezendõ minicampen. Sanchez térdmûtétbõl lábadozik és a remények szerint júniusban már képes lesz játszani is.

Az irányítónak február 17-én mûtötték a bal térdét. Két héttel ezelõtt azt mondta, hogy elképzelése szerint, nagyjából május közepén már képes lesz pályára lépni és nem zárta ki, hogy részt vesz majd a június 14-16 közötti minicampen is.

„Tényleg nagy csalódás lesz számára, ha nem térhet vissza és nem vehet részt a minicampeken és az OTA-kon a csapattársaival együtt. Már alig várja, hogy jobban legyen. Ki nem állhatja a mostani helyzetet. Azonban láttam dobni, és azt kell mondjam, hogy nagyszerûen megy neki. Mindent megtesz, amit csak kérünk tõle, ezért gondolom azt, hogy minden rendben lesz vele” – mondta a csapat vezetõedzõje, Rex Ryan.

Ryan természetesen úgy gondolja, hogy jó lenne a második szezonjára készülõ irányítójukat minél hamarabb a pályán tudni, annak ellenére, hogy a játékosállományban ott van Kellen Clemens, Erik Ainge és Kevon O’Connell is.

A mostani helyzet kitûnõ lehetõséget nyújt a többiek számára, hogy egymást között versengjenek a legjobb helyért. Ryan azt is elmondta, hogy a csapat még mindig érdeklõdik a veterán Mark Brunell iránt, de a Jets nem tudja leigazolni a korlátozott szabadügynököt június 22-éig. Brunell nemrégiben találkozott a csapattal és elmondható, hogy leginkább egyfajta mentorként szolgálhat majd Sanchez számára. Brunell az idei szezonjával profi karrierjének 18. évét kezdené meg. Tavaly a New Orleans Saints irányítójának, Drew Breesnek volt a cseréje.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások