A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
ATENOR23_LAKE11_Banner_970x250_SZZS
Gancia 300*300

PIERRE-PAULNAK PROBLÉMÁI ADÓDTAK

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Annak, aki látta a pályán nyilvánvaló volt, hogy az NFL Draft elsõ körének 15. pickje, Jason Pierre-Paul igen komoly problémákkal küszködött.

Egyszer csak a gyepen feküdt, trénerek és orvosok vették körül. Egy ideig úgy tûnt, hogy a játékos csak kiszáradt, pedig a baj egészen más természetû volt. Hamar elõkerült egy spray, mellyel elkezdték kezelni a DE hátát. A kezelés közben egyre csak azt hajtogatta az edzõknek, hogy formában van, semmi gond sincs. Azonban a minden évben jelentkezõ hátproblémája újult ki. Minden évben elõfordult, hogy amikor hosszabb kihagyás után újra elkezdett játszani, a hátával gondok adódtak.

„Egyszer csak elkezdett fájni a hátam. Jellemzõ dolog, ugyanis ugyanezt csinálta Dél-Floridában is, ahol kénytelen voltam hozzászokni a dologhoz. Állandóan megjelenik ez a probléma, de fogalmam sincs, hogy miért” – nyilatkozta az újonc DE.

Elmondása szerint olyan érzés volt, mintha egy ideg csípõdött volna be deréktájon, ami akkor fájt a legjobban, mikor a védõfal szélén kellett játszania. Amint felegyenesedett a fájdalom azonnal elmúlt.

Azt mondta, hogy nem görcsölt be a háta, és általában úgy 4-7 napot vesz igénybe, míg teste újra hozzászokik a terheléshez, azután már teljesen fájdalommentesen képes játszani.

Annak ellenére, hogy Pierre-Paul azt mondta, hogy a fájdalom az edzések miatt alakult ki, semmi gond nincs az erõnlétével.

„Úgy érzem, hogy jó formában vagyok. Az, hogy a földre kerültem, nem azt jelenti, hogy elgyengültem volna. Ezt mondtam az edzõknek is, hogy nem jöttem ki a formából. Csak a hátam kerget az õrületbe” – mondta a DE.

Az újoncnak az új védelemért felelõs koordinátor (Perry Fewell) felügyelete alatt kell majd megküzdenie a kezdõ DE posztért, amiért olyan játékosok versengenek, mint Justin Tuck, Osi Umenyiora, Mathias Kiwanuka és Dane Tollefson. A DT posztra pedig a következõ játékosok esélyesek: Barry Cofield, Chris Canty, Jay Alford és Rocky Bernard.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások