A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Becmol 970*250
Tesa 300*300

MELY ÚJONCOK FOGJÁK A LEGJOBB SZEZONT ZÁRNI?

finn wellness 640*360

A draft már több mint egy hete véget ért és elindultak a találgatások, hogy vajon mely újoncok fognak a legnagyobb mértékben hozzájárulni csapatok teljesítményéhez. A sportingnews.com is összeszedett 5-5 újoncot a támadók és védõk közül egyaránt.

Támadók:

Ryan Mathews, RB, San Diego Chargers

Számítsunk arra, hogy amint a szezon elkezdõdik õ lesz a kezdõ, hiszen nem kérdés, hogy Darren Sproles nem képes ellátni a kezdõ back szerepét a megváltozott Charger támadásban. A megváltoztatott stratégiák miatt igen produktív szezonra számíthatunk az ifjonc futótól. Azonban Sproles-nak sem kell majd bánkódnia, hogy egészen sokféleképpen tud majd hozzájárulni a csapat sikereihez, majd a továbbiakban (pl. elkapóként).

 

Trent Williams, LT, Washington Redskins

Donovan McNabb vak oldalának megvédése most mindennél fontosabb feladat a csapatnál; és ez a nemes küldetés a draft egyik legjobb OLT játékosára, Trent Williams-re hárult. Kétségtelen, hogy egybõl kezdõ lesz és a remények szerint kiválóan fogja tenni dolgát a támadófal bal oldalán. Ha egy újonc tackle kerül a ligába elõfordul, hogy csak a szezon közepén léphet kezdõként a pályára, azonban ha egy csapatnak ilyen égetõ szüksége van egy OLT-ra, akkor egy percet sem késlekedhet.

 

C.J. Spiller, RB, Buffalo Bills

Akár Fred Jackson a kezdõ, akár Marshawn Lnych, Spiller igen csak kedvezõ helyzetben lesz a szezonban. Gyakorlatilag kiváló teljesítményt képes nyújtani futóként, elkapóként és visszahordóként is. Így számíthatunk majd arra, hogy eltérõ szituációkban fogják õt alkalmazni a csapat vezetõi. Chan Gailey meglátása szerint azonnal nagyban hozzá fog járulni a csapat teljesítményéhez.

 

Toby Gerhart, RB, Minnesota Vikings

Valószínûleg nagy segítség lesz a csapatnak és fõleg Adrian Petersonnak is, hiszen levesz majd egy kis terhet a Pro Bowler futó válláról. Lehetséges, hogy olyankor fog csak pályára lépni, amikor a csapat nagy elõnnyel vezet és le kell járatni az órát. A védelem valószínûleg már elég fáradt a meccs végére, hiszen egész álló nap AP-t kell üldözniük, így a rookie RB nyugodtan bejöhet és 10-15 alkalommal megmutathatja majd mit tud.

 

Dez Bryant, WR, Dallas Cowboys

Bryant elég tapasztalt és tehetséges ahhoz, hogy rögtön mély benyomást tegyen majd az edzõgárdára. Hatalmas szezont zárhat majd, annak ellenére, hogy nem feltétlenül várják el tõle, hogy elsõ profi szezonja alatt nagy dolgokat vigyen véghez.

 

Védõk:

Rolando McClain, MLB, Oakland Raiders

Valószínûleg a középsõ linebacker poszton fog szerepet vállalni az újonc védõ és ha ügyes, akkor a csapattársai között hamar vezetõ szerepre tehet szert. Olyan játékos válhat belõle, amilyenre az oaklandi csapat védelme már évek óta áhítozik. Annak ellenére, hogy volt pár tehetséges ifjonc már náluk, nem rendelkeztek még McClain-típusú játékossal eddig. Személyisége és tehetsége miatt kiemelkedõen fog játszani várhatóan.

 

Eric Berry, S, Kansas City Chiefs

Minden Chiefs szurkoló azt reméli, hogy rögtön az elsõ héten kezdõ lesz az újonc. Valószínûleg nem is fognak csalódni, hiszen a vezetõség részérõl ez lenne a legépeszûbb döntés, amit tehetnek az Berry-vel. A védelem teljesítménye ugrásszerûen növekedni fog, ha az újonc megszokja az új helyét és Romeo Crennellel folytatott jó viszonya miatt valószínûleg az edzõk mindent meg fognak tenni, hogy a legtöbbet hozzák ki belõle.

 

Ndamukong Suh, DT, Detroit Lions

Az idei draft másodjára kiválasztott játékosáról beszélünk és valószínûleg igen csak jó helyre került, hiszen a detroiti csapat védõfalának már régóta szüksége van egy domináns játékot játszó defensive tackle-re. Korábban mutatott játéka miatt minden esélye megvan rá, hogy a Lions-szurkolók legújabb kedvenc játékosa legyen Stafford mellett. A remények szerint az új csapatában is olyan munkamorállal és teljesítménnyel fog dolgozni, mint elõzõ helyén.

 

Major Wright, S, Bears

Floridában három évig játszott és minden szezonjában a legjobb teljesítményt produkálta, amire csak képes volt, így a Bears részérõl nem tûnik meglepõ lépésnek, a safety draftolása. Annak ellenére, hogy csak a harmadik körben kerül a csapathoz, mindent meg fog tenni, hogy ne csalódjanak benne. Várhatóan karrierje elsõ éveiben már jól fog játszani és még az is lehet, hogy újoncként megszerzi a kezdõ S posztot. Hiszen mint tudjuk, a Bears esetében semmi sem elképzelhetetlen.

 

Daryl Washington, ILB, Arizona Cardinals

A Karlos Dansby által hagyott ûrt fogja kitölteni a csapat (és a szurkolók) reményei szerint, és erre minden esélye meg is van. Akkor a lyuk tátong a középsõ linebacker poszton, hogy hatalmas hiba lenne nem játszatni Washingtont azon a poszton. Képességei és felépítése Dansby-éhoz hasonlók, így képes lehet ugyanolyan szintû játékra, mint elõdje. Azonban, ha nem váltja be gyorsan a hozzá fûzött reményeket, akkor hamar más poszton találhatja magát.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások