A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Heszperidák 970*250
Heszperidák 300*300

HOLMES TISZTÁZTA MAGÁT

Acapella 640×480

Rex Ryan megbeszélte játékosával a történteket, amely során az a vád érte Holmes-t, hogy nem követte a gépen szolgálatot teljesítõ stewardess instrukcióit.

A félreértés állítólag ott kezdõdött, hogy játékos éppen elaludt, amikor a stewardess odament hozzá, és megkérte, kapcsolja ki az iPodját. A kérésnek eleget téve Holmes ugyan kikapcsolta a szerkezetet, de miután fáradt volt, a fülhallgatót nem vette ki a fülébõl. A stewardess erre megismételte a kérését, és a wide receiver ezúttal már a fülhallgatót is letette. Ezt követõen zavartalan repülés után egy rendõrrel kellett megtárgyalnia az incidens részleteit, aki ezzel lezártnak könyvelte el az esetet.

Ryan teljes mellszélességgel kiállt új játékosa mellett: „Amit Santonio mondott, teljesen elhittem. Bízunk benne, és nagyon várjuk, hogy a csapatunkat erõsítse.” Az ügy fõként annak köszönhetõen lett felfújva, hogy korábbi értesülések még arról szóltak, Holmes a repülõrõl rendõri kísérettel távozott, mivel nem volt hajlandó az együttmûködésre.

Az apró malõr nyilván nem kapott volna sajtóvisszhangot, ha annak nem éppen Santonio Holmes a fõszereplõje. A 2009-es Super Bowl MVP-je nemrégiben kapott négymeccses eltiltást a liga szabályainak megszegése miatt, és csak néhány hete, hogy a Pittsburgh áron alul, egy ötödik körös draftjogért cserébe a Jetshez küldte a rendszeresen balhékba keveredõ játékosát.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások