A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
acapella 970×250
Tesa 300*300

ÜDV A LIGÁBAN, ÚJONC!

Acapella 640×480

Az újoncoknak szóló mincamp pénteken indult el a Jets-nél és az ifjú RB is pályára lépett a csapattársaival. Azonban körülbelül ennyi sikerélménye lehetett McKnightnak, ugyanis számos passzt elejtett, a pályára hányt és mindkét vádlija begörcsölt.

„Egy kicsit dehidratáltnak éreztem magam tegnap a pályán. Nem ittam túl sok vizet, de ezentúl nem fogom elkövetni ezt a hibát. Ideges voltam nagyon, hogy a pályára kell lépnem és megmutatnom, hogy mit is tudok” – mondta McKnight.

A korábban Dél-Karolinában játszó futó ezek után azért egyre jobban érezte magát az edzés folyamán és néhány profihoz méltó mozdulatot is bemutatott. „Úgy gondolom Joe McKnight egészen jól nézett ki – amíg le nem hányta a gyepet” – viccelõdött Rex Ryan a csapat vezetõedzõje.

A RB a gólvonal közelében „tisztelte meg a gyepet” és nem sokkal késõbb mindkét vádlija begörcsölt, amin a csapat edzõi próbáltak meg segíteni. „Egy kicsit izgalomba jött, nagy volt az összevisszaság körülötte, amit ilyenkor el kell viselni, de néha történnek ilyen dolgok. Bár volt egy-két elejtette passza, azonban mikor nála volt a labda már szépen mozgott” – mondta Ryan.

McKnight késõbb azt mondta, hogy elõzõleg soha nem történt vele ilyen dolog és nagyon reméli, hogy ez volt az elsõ és utolsó ilyen cikis eset. A délutáni edzésen már minden rendben volt, nem látszott rajta semmiféle izgalom.

A futót sokszor hasonlítgatták Reggie Bushoz, aki korábban szintén a USC játékoskeretének volt a tagja, ez azonban nem nagyon tetszett a Jets újonc RB-jének. Nem szándékosan, de mégis a 25-ös számú mezt kapta a New Yorki csapatnál – ugyanazt a számot, amit Bush visel a New Orleans Saints-ben. A RB elmondta, hogy elõször kicsit mérges volt mikor meglátta, hogy a 25-ös számú mezben kell majd pályára lépnie a továbbiakban, azonban késõbb megbékélt és többet nem foglalkozik a dologgal. Már magára is próbálta a zöld-fehér mezt és nem tervezi, hogy megváltoztatja számot rajta, melyet korábban a csapatnál a safety poszton játszó Kelly Rhodes tudhatott magáénak.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások