A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Roche 970*250
Roche 300*300

JIMMY CLAUSENT BEAVATTÁK

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Lehet, hogy hamarosan Clausen fogja kiszolgálni TD passzokkal a kiváló elkapót, azonban elõtte neki kellett kiszolgálni Smith-t, ugyanis a csapat legjobb szélsõje elküldte az újoncot egy kis bevásárlásra. Clausen kapott egy üzenetet, mielõtt Los Angelesbõl elrepüt volna Észak-Karolina székhelyére, Charlotte-ba.

Azt az utasítást kapta Smith-tõl, hogy hozzon neki pár üveg Cactus Cooler üdítõitalt. Ez az üdítõital igen népszerû Kaliforniában, ahonnan Smith és Clausen is származik, azonban az ország nagy területén nem kapható. Az újonc QB természetesen végrehajtotta a feladatot, és vitt pár üveggel az italból. Nem meglepõ, hogy Clausen megcsinálta, amit az elkapó kért, hiszen Ken Lucas és Anthony Bright biztos említést tett neki arról, hogy a Panthers elkapó sztárját nem jó dolog felbõszíteni, ugyanis Smith igencsak kezelhetetlen természetû. Ha mérges, akkor néha még agresszív is, és Clausen jól tudja, hogy nem jó, ha valakit képen törölnek (utalva a tavalyi szezon egy eseményére, mikor Smith és egyik csapattársa összetûzésbe keveredett és egy-két pofon „gazdára talált”).

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások